Friday, 27 April 2012

Musim Orang Kahwin :D

Assalamualaikum , salam satu Malaysia . hai korang , apa buat memalam Sabtu ini ? esok weekend cuti kan ? mesti banyak aktivitikan ?


sekarang ini musim orang kahwinkan ? ramai betul kasi kad jemputan , ta kira lagi dengan invite kat FB :) kawan sekolej , kawan seoffice :) nasib baik tarikh lelain . kalau tidak comfius nak pergi yang mana satu ! ehceh - ceh :D


ta silap Myza la kan , * kurang membaca haha . Fasha Sandha pun sudah bernikah hari ini kan ? wah . . tahniah - tahniah ! 


ok buat , yang telah atau akan melangsungkan perkahwinan , 


" tahniah dan semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa :) selamat memasuki alam baru . " okay , that all . * sudah lama tidak berkarya , so agak bored la entri ini . alasan ! padahal tidak ada idea . HAHA . babai !

Wednesday, 25 April 2012

Kembali Menaip :)

Assalamualaikum , hai korang . still remember me ? hope still ada ingat Myza ): Myza sudah dapatkan balik alam maya yang lama Myza tinggalkan ini :) I 'm so happy . thanks my mom because understand me !


Mak Myza tetiba pasangkan Wi - Fi untuk Myza , balik dari kerja . . Mak . . ! Mak pasang Wi - Fi ke ? wah ! memang tidak  sangka . padahal Mak bukan guna pun :) alasan Mak kesian tengok Myza suda lama tidak online . :D
sporting tak , sporting tak Mak Myza ? sporting - sporting juga , tapi kalau 24 hours ngadap benda alah ini saja memang kena beduk juga la :P


okay , bermulanya al kisah di atas itu , maka dapat la Myza meneruskan kisah - kisah Myza untuk tatapan korang yang sudi menjengah , menyinggah , menegok , melawat . . or sebagainya la :)


so . .
Nantikan la next post :D
okay , babai :)


p/s : hope , akan bermulanya permulaan yang baik :Dp/s/s : see korang later :)