Thursday, 27 October 2011

Aisha Online Store Giveaway

Hai korang , tetiba laju pula line internet memalam begini tadi kemain macam siput sedut lagi :P jadi laju sahaja lah jari - jemari Myza ini hendak menaip di papan kekunci laptop yang kian usang ini . hihi


lagi laju dan pantasnya nak update blog sebab nak join satu giveaway yang di created by Aisha Online Store . 
kat mana ? la namanya pun online store right , so korang boleh jumpai di Page FB Aisha Online Store dan juga pada blogger boleh pergi mencuci mata di Blog Aisha Online Store :D


serius korang , pasti korang tergamam ! Myza banyak kali sudah cuci mata sebab onwer Aisha Online Store ini kerap juga tinggalkan jejak kat blog Myza dengan mengatakan . .




then , Myza pun tekan sahaja link blognya . wah !




OMG ! why ? because , tarra . .







satu set ! boleh buat hantaran sudah :P harga pun berpatutan Myza bagitahu ini ! iya tak caya tengok la sendiri kang korang kata Myza kaki kelentong pula ! 


tak nak skirt , nak dress pun ada . cardigan tak usah bimbang . bermacam - macam style dan corak la sediakan money sahaja hihi







hah jangan terbeliak sangat la mata tu wahai korang oi ! haha nak pergi la usha Aisha Online Store then . . ikot suka korang la tak kan Myza nak taip juga kat sini . kalau nak belanja Myza boleh juga hihi


Myza pun sudah ada berkenan tau ! tengah usha - usha dulu tunggu duit sahaja . mana boleh bagitahu korang nanti korang rembat melepas Myza HAHA tapi Myza memang sudah exciteed bangat ini * versi Indon + Omputih :P so Myza pun join la giveaway ini sebab mana tahu dapat beg free . hihi lagipun onwer tag Myza eh . jangan jelous :P tak tipu eh ini bukti hihi kecoh sajalah Myza ini padahal semua blogger Aisha tagkan ?




see :P


okay so Myza pun berbesar mata , 




errk , besar hati lah Myza oi hihi nak join Aisha Online Store Giveaway :D




wah bannernya sudah menawan dan exlusivekan ? belum tengok hadiahnya lagi :D


syaratnya pula adalah semudah ABC , 123 la korang . dont worry be happy dapat la hadiah free . hihi 


syarat - syaratnya adalah :


most welcome to LIKE Fanpage 
Creat a blog post about this GIVEAWAYS with title as below 
Aisha Online Store Giveaway
* Typing error will not be accepted * . reject ! Aisha yang kata eh bukan Myza :P
Leave your comment here and dont forget to include your the link to your blog post
Put this blog link in your entry , and our banner ( optional , nak letak lagi bagus ) at your sidebar.
right , semudah 1 2 3 dan 4 . paling takut no 2 takut salah ejaan . HAHA

hah hadiahnya pula , jeng - jeng * kata Aisha , bukan Myza eh . Myza tolong copy sahaja . :P

Looking for 5 lucky winners :
The very gorgeous VINTAGE handbag worth RM80+
2 lucky runner up:
Gift Voucher RM15 ( can be use only at AOS )

done ! fuh first time la post Myza ada typing English . iya lah copy paste boleh la :P

okay join la cepat korang , 

Hari - hari makan nasi ayam free , 
Makan di tepi highway , 
Kalau korang nak beg vintage dan voucher free ,
cepat - cepat la join Aisha Online Store Giveaway .

:D

p/s : hurry up tarikh tutup 31 0ktober 2011 eh . tata 
done Aisha . ada harapan tak ? hihi sebab selalu nasib malang huhu 

3 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow blog nie follow blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

ain dzaya said...

damn!
absolutely like!

yan_n.i.m said...

bengbarang nye sume cun.. geram nak grab. tp masalah kewangan x dpt diatasi. :P