Saturday, 26 November 2011

It ' s a Frayo Day | Tutti Fruitti

Assalamualaikum , hai hai korang buat apa tu ? hello rakyat Melaka :D ehceh ! korang buat apa weekend ini ? bosan di rumah ? jom lepak dengan Myza nak ? hihi :P


kalau nak ? jom set masa dan hari . Myza ada tempat nak bawak korang , dan pasti korang gerenti suka la :) 


kalau korang suka , tepuk tangan sekarang haha . jom pergi Bukit Beruang nak tak korang ? tahu tak kat mana ? buat apa ? alaa jom la ikot dulu kalau tak tahu , sila cari MMU Melaka eh ! kat situ la Bukit Beruang dan baru - baru ini ada satu kedai ice cream baru buka . hah mesti ada yang sudah tahu la tu kan kan ? yeah ! tak lain tak bukan Tutti Fruitti :D


jom kita lepak sana nak ? hihi korang belanja eh hihi :P


dan petang Sabtu , semalam adalah It ' s a Frayo Day ! Myza dan famili . ini pun sebab akak Myza yang dari KL itu balik Melaka . dia dan anak - anaknya nak makan so sudah ada kat Melaka apa lagi , semuanya pantas la bersiap sedia untuk mengeggarkan Tutti Fruitti :P dan ia sangat fun . sebab ini first time Myza , iya la selalu makan ice cream canlong sahaja tak pun paling class ice cream Mcd sahaja , tak terdedah dengan ice cream mahal - mahal ini . hihi 


so jom layan Frayo Day Myza dan famili :) nyum nyum . not bad ! :D













dan lastly , 




dan itu Myza punya :) 


okay that 's all . kalau siapa tak tahu lagi kat area Bukit Beruang di RUMAH KEDAI okay :) 


p/s : siapa nak belanja ? calling calling la eh ? hihi

5 comments:

al_hakim said...

sy ok je kalau myza nak belanje sy..tuti ni n ombak rindu..lalalaaa~

Myza Sam said...

al hakim : aik , alaaa Cikgu la belanja :D

al_hakim said...

haha..sy pulak..=P

Miss Aien said...

waa, macam sedap je, nak jugak ! Hehe

FaRRa AzMaN said...

waa... pegi x ajk sy pown..! hahahah..