Thursday, 29 December 2011

' Tagline Blog Aku CUN '

Assalamualaikum , nama saya Myza Sam . M . Y . Z . A * suara ala - ala Arman dalam movie Sekali Lagi hihi 


hai Myza ahli GENG fiQ'Ra walaupun Myza jarang di group disebabkan masalah jarang online dilaptop . hanya guna nset sahaja , but Myza still tengok post dekat FB , macam ada sumthing berlaku . kenapa admin ? Myza agak ketinggalan huhu


so , banyak aktiviti juga la Myza tak join . tapi . . tidak kali ini ! nak join juga aktiviti ke enam ini .






sebagai bukti Myza ahli GENG fiQ'Ra . harap admin tak buang Myza dari group eh sebab jarang di group . sob sob !


Myza nak join aktiviti ke enam iaitu , 




pada yang nak join boleh tekan banner and yang belum jadi ahli pun boleh mendaftar :) easy right ?


okay straight the point , tagline Myza setelah difikirkan dan dipertimbangkan beratnya dek akal Myza yang cetek ini , dup dap dup brommm ke ba booom . . 


' segalanya bermula dari akal dan turun ke papan kekunci '

kenapa ? sebab . .

entri - entri Myza nak post kat blog ini , mesti la difikirkan dulu , nak post pasal apa , tajuk apa , jalan cerita macam mana maka segalanya bermula dari akal yang sedikit tingtong ini .
selepas dapat berfikir dengan waras baru la , tangan laju menaip di papan kekunci atau nama famousnya keyboard .

so that why la , nama blog Myza 


segalanya menggunakan akal dan tangan Myza :D

p/s : hihi jom join ramai - ramai . SITI NORMASTURA aka Admin kenapa GENG ? huhu tatau la ):


* andai rezeki itu milik Myza , Myza pilih kategori 1 :D

6 comments:

anamizu kaito said...

hai myza.. wahhhh header gempak u! suke3!! hehe..
tagline pon nice.. gud luck dear :)







luv,
cik ana

nuha zahari said...

nice tagline. good luck yeaa! :DD

Nur Atikah said...

good luck dear ^^

ayiel said...

amboy tagline~semua expression terserlah lepas nih hehe

sila jenguk blog saya kalau sudi

ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html

fiQ'Ra said...

segalanya bermula dari akal dan turun ke papan kekunci.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

wan niahix said...

awak2... lawa header tu... ^_^