Thursday, 3 May 2012

Just for Your STALKER TERUNGGUL !

Woot woot ! Assalamualaikum korang :) ehceh tajuk tak payah nak bajet hot sangat la Myza oi ! * mesti dalam hati korang terdetik begitu kan kan ? hah hah , jangan tipu ! 


ye la , Myza tahu siapa la Myza nak ada stalker bagaikan ? touching tu ! hihi alaaaaa tidak kisah la papepun tajuknya tapi memang berkaitan juga tau ! sebab entri kali ini khas buat seseorang yang suka tengok kisah Myza and selalu juga la selongkah blog Myza semata - mata nak tahu pasal Myza . betulkan Diha ? haha ! see ? aku buat entri ini SE untuk kau tau ! bangga tak ? haha


meh tengok wajah si stalker , haha kan aku sudah publish gambar kau kat umum . . biar dorang tahu ! sebab kau sukakan berahsia dengan aku ! HAHA kejam tak aku Diha ? hihi 



gambar lama sahaja , gambar baru dia tiada sebab dia jauh nun di Kedah . mai la Melaka , nak hangout dengan kau , nak melejan Nikon kau , nak kau jadi photografer tidak berbayar aku ! HAHA 


ok , atas permintaan kau . . nak tengok gambar Ali kan agar aku dapat korek rahsia kau juga , haha ta daaa . . 



okay khas untuk kau Diha , aku kasi gambar dia yang bermuka baik :) * fuh kalau dia tahu , kau jawab eh Diha . . kau nak sangat kan ? haha 


Si Bucuk , ini semua Diha punya pasal eh ! Myza tidak tahu tau , HAHA 



p/s : Diha jangan nak berahsia sangat eh , nanti aku korek sampai lubang cacing :D







1 comment:

Jasmin said...

ingtkan sape la stalker yg hot tu...ish3,