Sunday, 28 August 2011

Happy Anniversary

Assalamualaikum , maybe sekejap lagi adalah sahur terakhir buat kita semua dalam bulan ramadhan ini kot ! hah sudah mahu raya . segala persiapan sudah prepare tak korang , ke masih mencari - cari . ye la shopping last minute la kan mana tau dapat borong banyak - banyak !


okeh berehat sebentar bersama kitkat , maaf sudah start mengarot eh ! sudah - sudah tinggal sebentar pasal semua yang tidak berkaitan dengan tajuk post di atas eh . sekarang Myza nak buat post Happy Anniversary okeh ! jangan nak celoteh bab lain . fullstop !


hah anniversary siapa la tu kan ? la sudah kata Expression By Myza Sam for sure la anniversary Myza kan . (: jangan jelous okeh , yeah yeah ! tapi malang sekali anniversary Myza sudah lepas la . lapanharibulanenam hari tu la . tak sambut pun . sedih , cett !


alright , dua orang kat atas tu jangan over pose eh , ini bukan korang punya cerita oke ! HAHA


next , ini adalah anniversary kakak Myza yang ke - - adalah rahsia . (: sudah ada empat orang anak sudah . beshnya . hari ini adalah tarikh keramatnya . besh - besh !


buat kekanda ku , Dzuriatty Samsudin Happy Anniversary bersama suami tercinta Ezham Khalid . pewit !
:D moga kekal selalu dan sentiasa berbahagia bersama anak - anak dan juga keluarga tersayang . peace !


oleh itu , Myza sudah kidnap gambau pasangan suami isteri tersebut . jeng - jeng , harap maaf . (:





alangkah bahagianya mereka . :D cewah ! hah mana tahu tak lama lagi adik dia pula . cett gatal ! HAHA






p/s : maaf kakak buat post pasal akak di sini kalau akak terbaca blog ini :P . bye .

No comments: