Tuesday, 6 September 2011

Bawal Style Pulak !

Peace Upon be U . hai korang ! sihat tak korang , Myza selesema la ): rasa nak cabut sahaja hidung ini . cett ! mintak simpati la tu ! :P


korang , tadikan Myza berFB walking kan kan , Myza jumpa pasal Bawal Style . peh ! sahaja tu kan nak gugat iman Myza . ish ! dulu shawl datang pulak Bawal Style ini . aduhai kopak ! ehceh bajet nak beli pulak kan . ikotkan hati semestinya , tapi kena la bersabar dulu la kan . iya la sudah kering kontang ini . so . .


meh la Myza share dengan korang eh , kat mana korang boleh dapat kan Bawal Style yang super duper macam Dian Pelangi . cun beb ! harga pun berpatutan korang .


cepat tekan kat blogshop online ini , JCS , hah korang yang biasa berurusan dengan ownernya pasti tahu kan . Bawal Style tu kan ada macam - macam warna , geram sahaja Myza tengok . mata tengok tak kelip - kelip , hati ini rasa excited sahaja nak order . ish ish ! betul kan , perempuan ada sembilan nafsu semua nak ! padahal hari tu , baru chop satu cardigan Preloved di post ini . Now , nak pulak Bawal Style by JCS ini . aduhai Myza , tahan dulu eh . leklu ! 


korang yang nak tahu lebih lanjut pasal Bawal Style Dian Pelangi by JCS ini boleh la pergi ke pagenya eh . pasti tak tahan !



see korang ? tergugatkan . banyak lagi warna - warna cun ! :D albumnya


hah rasanya yang di pakai oleh Nadia Khan juga merupakan Bawal Style . memang berStyle right korang . tambahan pulak Nadia Khan adalah model JCS juga . (: cantikkan . 


p/s : gambar creadit kat JCS and Nadia Khan . maaf Myza ambil dulu baru bagi tahu bukan nak buat onar atau apa just nak tunjukkan fesyen yang digemari kini . peace ! Maaf salah silap :)

2 comments:

JCS c r e w said...

sayanggggg <3

sngt appreciate ur post <3

credit to you juga sygg sbb sudi publish kami yg tak seberapa <3

regards ,
aishahumaira ( owner JCS ) <3

Myza Sam said...

JCS C r e w : thanks ! ish blogshop JCS sangat famous kot !