Sunday, 4 September 2011

Preloved Sale Terhebat Punya !

Assalamualaikum korang , hai selamat malam . eh korang jangan tidur lagi . jangan ! jom cepat - cepat ikot Myza pergi cuci mata . 


ada Preloved Sale la , terhebat punya ! harga bagaikan durian runtuh tu . mari la korang , terutamanya si gadis dan wanita sekalian . jom - jom !


cepat la kang habis di tempah kaang melepas sudah ! hai . . Myza pun tengah cuci mata ini , hope apa Myza nak order tu ada la . tak berhenti berharap ini . ehceh ! HAHA 


la bukan Myza yang buat Preloved Sale ni la korang , kat blogshop online la . 


opsss ! lupa pulak nak bagi tau korang , jap - jap ! excited nau la ni , jap tau ! 


Modish ! Mode House by Modish Shawl & Juliana Modish .


p la terjah korang , besh punya ! hah tapi Myza punya jangan curi eh . Myza sudah cop ! harap - harap dapat la . :)


Myza cop yang ni la . nak ! geram - geram . :P harap - harap la dapat !


p/s : hai cik Juliana , harap tak kisah Myza buat post pasal ni . peace !


2 comments:

meaw said...

ceeeehhhh!dah siap cop tu,hehehe :)

Myza Sam said...

meaw : HAHA . semestinya , :D