Friday, 11 November 2011

Rezeki 11 . 11 . 2011

hai korang buat apa itu ? apa cerita sekarang ? wah Myza sudah lama tidak terjah korang , ye la banyak benda nak buat . ): nanti sudah settle Myza kembali beraktif dengan korang eh :) thanks tau pada yang selalu lawat Myza dan tinggalkan jejak di shoutbox . sori eh , Myza tak dapat membalas hantaran eh salah ! membalas kunjungan . jangan marah noo , korang jangan merajuk pula tau ! 


okay , semalam orang heboh update pasal 11.11.11 kan ? ada kata ong , ada kata tu , ada kata ini la , tapi yang pasti jangan kita terlampau taksub okay .


done pasal tu okay :D Myza nak stori ini , hihi korang ingat tak post Myza yang pasal tu la alaa . . yang pasal Aisha Online Store Giveaway la hihi . Myza kan kan dapat hadiah , alhamdullilah rezeki . kali ke dua kot , gila exciteed selalu hampar sahaja :P
tak caya , nah amek baca sendiri eh resultnya , hihi My Giveaway Winners :) . so oleh kerana over exciteedkan , ye la orang jarang menang . huhu so Myza cepat - cepat la email Aisha . lalu Myza memang ternanti - nanti la . .


then semalam , 11.11.11 jam 6.30 petang , Myza balik kerja Myza sangat terkejut nampak . .




benda alah itu atas katil , Myza apa lagi dengan slow motionnya pergi ke katil lalu , 




menyiatnya dengan pelahan , dalam hati penuh dengan tidak sabar dan kemudian . .




Myza pun mengoyakkannya dengan rakus ! see ? sampai tunggang terbalik . dan akhirnya Myza jumpa la barang tersorok dalam bungkusan itu . jeng - jeng . . taraaa 






















A Front Bow Accents Ladies Bag :) suka suka loving it . 


p/s : thanks Aisha Online Store . terima kasih daun keladi , lain kali boleh la buat lagi dan bagi hadiah lagi . :D

2 comments:

Wanie said...

wee..dapat jugak ye..same la kite.hehe..tahniah2 :)

Cik Purple Pinkypuff said...

wah bestnye dapat kaler puteh! :D cp pon dapat.. jom baca sini http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/11/alhamdulillah-dapat-banyak-hadiah.html
salam kenal! :)