Thursday, 15 December 2011

Aku Bukan Tomboy dan Ombak Rindu Sudah Berlalu .

hai korang rasanya sudah lama Myza tidak update blogkan ? ada siapa - siapa rindu Myza tak ? haha porah la Myza perasan sahaja ! eh halo GENG fiQ'Ra , thanks sudi follow Myza . maaf Myza tidak dapat melawat korang , sebab kelembapan broadband dan kesibukkan menjaga anak :) anak ? ah ha jangan korang tak tahu eh Myza sudah ada anak tau ! baby girl , tunggu di lain entri haha .


okay panjang nau intro tu , ye la orang sudah lama tak taipkan ! hihi so banyak la cerita - cerita lama nak di ceritakan dalam blog cikai ini . pada yang sudi untuk membaca keep in touch , but pada yang tak tata la jawabnya :P


korang pasti sudah tengok dua movie yang Myza nyatakan di ataskan ? apalah Myza ini orang da lama cerita baru nak ceritakan . ketinggalan zaman betul ! hihi so ada Myza kisah haha . 


Myza asyik merayap sahaja , tu la tak da masa nak cerita awal - awal . boo boo Myza alasan ! ye la malas nak bebel banyak - banyak jadi marilah layan gambar yang sedia banyak haha . 


Myza tengok Aku Bukan Tomboy dengan Si Bucuk . horray ! duduk couple seat la macam biasa . kecoh sahajakan korang tu pun nak tulis . :P hari Rabu 30 November 2011 :)




terbahak - bahak la Myza tengok cerita ini , besh la ! then da tengok wayang , apa lagi ? shoot time ! hah shoot time ? photoshoot la , guna camera murah sahaja . :)










then next daynya Myza berombak rindu dengan kawan Myza , Ila Lala :D syoknya hari - hari tengok wayang ! dan yang beshnya dia belanja makan pizza dan tiket wayang juga . horray ! thanks Ila , and duit aku boleh la shopping haha . 




dan yang paling penting Myza and Ila tengok first day Ombak Rindu ditayangkan , 1 Disember 2011 Khamis . gila ramai nak tengok ! dan ramai juga yang update pasal Ombak Rindu ini so Myza juga tak nak la ketinggalan nak mengupdate walaupun Myza agak lambat la . haha 


overall , Ombak Rindu super sebab bukan sahaja menintis air mata malah air hidung ! dan mamat sebelah Myza pun mengesat air mata . hoh yeah !




orang belanja makankan ? so hati banyak senang la . senyum kemain !


and tu la Ila Lala , curi gambar dia :D




Ila Lala lagi seronok sebab shopping sakan ! 


p/s : next entri Myza and songlap pula haha . kaki wayang Myza ini , siapa nak join tengok Adnan Sempit 2 bakal ditayangkan nanti ? halo halo la haha





5 comments:

Pendamba Mawar said...

waw...malu sy tengok gamba.r. #kite budak tecik.hahaha

++***hana zaty**++ said...

so kiut!!!! ;)

starzieti said...

belum tgk lagi ombak rindu. :(

jeles jeles.

fae jamal said...

ombak rindu dah tgk tapi aku bkn tomboy tak tgk pon..best tak movie ABT tuh?

FaRRa AzMaN said...

aku bukan tomboy pown besh...! :) tgok kt u tube da der ... :)