Wednesday, 21 December 2011

Songlap Punya Pasal Pokai Sudah Aku !

hai korang , sob sob sedih sangat kot ! sudah lama tidak dapat update blog ): blogwalking jangan cakap la jauh sekali . GENG fiQ'Ra pun Myza sudah lama tidak bertegur dengan GENG - GENG semua . sob sob ! serius frust gila . aktiviti pun banyak sudah terlepas . 


ini bukan disebabkan kesibukkan , tapi gara - gara broadband yang sangat lambat loading ! rasa nak terminate sahaja , huhu . dia minta diupgrade tapi apakan daya Myza hanya seorang pengangur ):


tapi sempat juga la tengok cerita Songlap , time first day ditayangkan hihi thanks a lot la kat Si Bucuk , sebab sudi layan Myza . kalau tak terperaplah Myza kat rumah jadi baby sister tidak bertauliah dan tidak bergaji . huhu 




tu dia poster Songlap , :D ditayangkan pada 15 Disember 2011 yang lalu . dan pada Myza cerita Songlap ini biasa sahaja , agak boring juga la tapi so far okay la sebab orang baik tiada yang mati just orang jahat yang dapat balasan :D 


overall , 3/5 . tu dia juri tak bertauliah ! haha 


hari tu juga sempat juga la Myza songlap jeans , sale la katakan tu la sampai pokai . terpengaruh dengan sale . last - last akhir bulan pening , nak topup pun tiada duit dengan broadband yang nak upgrade bagai la ! haiya . kesiankan korang ? hihi


benda wajib yang Myza buat kalau keluar dating hihi . 




siapa tahu ini kat mana ? siapa betol Myza kasi 5 sen :) 


bila sudah syok pasti banyak la gambar yang diambil , so korang jangan mara :P




dengan rendah dirinya , Myza mohon maaf .




setelah dipaksa ! masam tak masam lantaklah janji ada satu :) thanks Si Bucuk for that day .


p/s : harap - harap korang still ingat Myza and sudi terjah blog cikai ini ): 

1 comment:

Cheek Eyka said...

hai..ika dr geng GF..

www.homecheekeyka.blogspot.com