Saturday, 24 December 2011

Oh Mukabuku , Jangan Kau Merajuk . Please ! Boleh ?

hai korang , apa khabau ? sihat tidak ? sudah makan ? wah banyaknya tanya Myza ini macam polis pencen pula . hihi alaaa tu tandanya rindu korang tau ! serius tak tipu eh :)


korang oh korang , yang tinggalkan jejak kat shoutbox tu sori eh , sori tau ! tak jengah korang pun kan ? bukan sengaja tau , betol betol tak tipu internet lembab gila kalah kura - kura :P hari ini tertiba laju , tu la sempat nak update blog :) 


tapikan . .


mukabuku Myza merajuk la , Myza tak tahu kenapa . please anyone help me ? macam mana nak selesaikan problem ini . Myza rindu sangat kat mukabuku Myza tu ! tak dapat la nak beramah mesra dengan GF , GENG fiQ'Ra . huhu bukan tu sahaja nak join mana - mana giveaway pun tak dapat . sob sob ! 


bila login sahaja , mukabuku Myza buat muka macam ini , comel sesangat ! rasa nak hentak - hentak laptop dan nak patah - patahkan sahaja broadband tapi nasib baik fikiran Myza masih waras . hihi





buat muka blank pula ! aduh wahai mukabukuku , tolong tolong jangan nakal ! :P


so pada yang pakar sekalian alam , ada tak jalan penyelesaiannya . please eh !


p/s : pssstt psttt , Myza ada something nak tunjuk ini . hihi eh bukan nak kerek okay , just nak share mana tahu korang berkenan . pejam mata dulu . .




apamacam comel tak comel tak ? ini handmade tau tapi bukan by Myza sebab Myza buta seni , haha but korang boleh la cari seorang gadis yang bertangan seni ini , Cik Ryeha . 


-----> Tekan Sini kalau nak berkenalan dengan Cik Ryeha . daa :) 

2 comments:

Ryeha Rafael said...

alalala. malu laa. haha. thanks ye myza sebab suke handmade ryeha. hehe :')

nuruashia ♥ said...

comey laa...nk jugak ^^