Friday, 2 December 2011

Mega Giveaway by Auni , Yanie dan Izyan

hai korang jom join giveaway lagi , hihi tiada idea la nak update blog so join giveaway la kerjanya :D


check it out !


Giveaway by tiga orang anak gadis | Auni , Yanie dan Izyan so korang mesti la follow blog mereka . before Myza bagitahu lebih lanjut jap nak tempek banner dulu :P



okay mesti korang tertanya - tanyakan macam mana nak follow , Myza tak bagi link pun kan ? so ini la link mereka tekan sahaja pada nama eh , :D Auni , Yanie dan Izyan . untuk lagi mudah tekan la di banner eh korang :)


syarat dan peraturan please la baca dengan penuh khusyuk di blog mereka eh , agar tiada khilaf nanti . cett ! padahal Myza malas nak taip . haha 


dengan ini Myza tag : 


fiq ' ra cake


dan 


Muna Rahimah


p/s : banyak hadiah menarik beb ! cepat la join sebab tarikh tutupnya 5 . 12 . 2011 . hurry !

1 comment:

fiQ'Ra said...

wuuuuwahhhhh!! teruja kena tag.. hehe
t nak join lah.. thanksss myza cumeyy <3