Monday, 31 October 2011

Contest Saya Bersama SHAWL

Hai korang , Peace be Upon U . okay pada sesiapa yang tidur lagi itu jom join Myza join satu lagi contest yang menarik , tertarik and the boom ini . :D

Myza sudah di tag oleh sorang gadis cute dan menarik personalitinya , iaitu RyehaRoxy :) maseh tag Myza eh . Myza memang suka bebenau contest macam ini sebab mudah dan senang kerjanya , just tempek banner dan gambar . siap ! hihi * eh mudah dan senang bukan sama maksud ke korang ? hentam sahaja la labu :P

okay tanpa berlengah lagi , Myza merasmikan pada 1112011 ini Myza join contest saya bersama shawl by Alyn dan Syidot :)


 
syarat - syaratnya adalah . .

* korang pergi la baca sendiri , bukan Myza yang buat contest ini so nak tahu kena la terjah blog empunya contest Cik Alyn okay :P jangan marah . hihi
Myza selalu makan , tidur bersama shawl ini itulah sebab Myza join contest ini . * penipu besau !
dan ini gambar Myza taruhkan tadaa . .
gambar Myza bersama BF Myza , erkk bukan bersama SHAWL :D




okay done ! eh jap - jap nak tag : 

alhamdullilah , ini baru betul - betul done hihi .

p/s : tarikh tamat ? tengok la kat banner korang oi hihi kejam tak Myza ? hadiah tanya la pengajur :P haha bai . 

p/s/s : 
kanak - kanak suka makan gula nano , 
makan di tepi surau , 
korang jangan marah noo , 
Myza just bergurau . 
:)

1 comment:

Maya Lisa said...

pantun nye cohomeyl ~~~

sayyang, insyaAllah, maya join naa ^_^

comel je tag maya ^_^ maceh !