Thursday, 3 November 2011

3 Sahabat Sejati | 3 Blogger | 3 Fashionista ♥

Halo halo milo ke kopi ' O ' :D okay boleh order sekarang secawan RM 2 . 00 sahaja . :P murah kan korang ? so baik order sebab lepas ini pasti korang tiada masa nak minum air sebab duopuluhompat jam dekat laptop :P


sebab Myza ada cerita besh nak dikongsikan . of course la bukan pasal Myza . hihi sebab tajuk kat atas itu terang - terang tulis Fashionistakan ? halo ! Myza just perosak fashion sahaja :P


okay cekidaout ! 
ini pasal 3 SAHABAT SEJATI , then mereka adalah 3 BLOGGER yang pasti bukan calang - calang famous amous tau ! and mereka juga adalah 3 FASHIONISTA yang sangat gojes . FL , CIK EPAL and MARIA ELENA . oh , bukan lagi pasal mereka ! tu satu dunia mesti sudah tahukan . dan mereka juga pasti satu dunia sudah tahu dan kenal just Myza sahaja agak loading sikit . biasa lah line broadband yang terkena penyakit asthma :P


bermulanya di sini , Myza just tahu yang seorang ini dari blog yang famous juga la . dia komen kat situ then Myza terus la click linknya dan kini Myza tiap - tiap stalker dia la sebab suka tengok stailnya :D Myza tak follow lagi sebab khusyuk baca satu persatu postnya dan beberapa ini di entri ___________ itu , baru Myza tahu bukan dia sahaja ada lagi dua orang yang seiring dengannya . 


Myza apa lagi , terfanatik then terus tengok MEREKA . wow ! seriusly MEREKA memang sangata awesome ! dua tiga hari ini Myza online stalker blog MEREKA . sori tak follow lagi just stalker dalam diam - diam dulu sebab perlukan attention umtuk melihat style - style KORANG :D


siapa MEREKA ? 
jap nak curi gambar MEREKA jap . hihi * alaa nanti Myza bagitahu la :D


DIA , SI COMEL 




SHE , SI GOJES 




and HER , SI AYU 




dan ini buktinya MEREKA BFF , 




hah ? kenal tak MEREKA ini ? mestilah korang kenalkan . Myza sahaja hegeh - hegehkan :)


kalau ada yang macam Myza korang boleh la , buat exercise mata memalam jenguk - jengah blog MEREKA .


IMAsahaja
sarajoharry
nyot jasmay

tu la Myza suruh minum kopi dulu baru tidak ngatok sebab blog MEREKA besh dan tak bosan :D


p/s : amek gambar dulu eh , hai hai Blogger Famous ala - ala Cik Epal , Maria Elena dan Fatin Liyana :D

3 comments:

Sara Joharry said...

Thanks Myza :)
Terharuuuu <3

ima sahaja said...

waahhh . ade pasal kite lah ;D
mane ade kite famous macam FL , CIK EPAL , MARIA ELENA tuh ;D hihi

btw , thanks ;DD

yan_n.i.m said...

xlame uolls femess amoss macam dorang ler tuhh :)