Wednesday, 2 November 2011

Wordless Wednesday | Frust !


and


then


p/s : bukan nak tiru Nisa Kay , just macam teruja la dapat beli shawl macam dia and Myza memang sudah minat gila dengan corak shawl itu . last - last , supplier tu kata . . aduh ! tapi ada juga shawl yang menarik Myza beli , hihi kalau korang nak juga terjah la Banana Shop 's :)
Nisa Kay ada jual tak lagi shawl macam itu hihi . * cewah kau Myza . :P

3 comments:

onie said...

beli lennnn,hehe :)

alia zainol said...

shawl bukan sekuntum haha :D

Not so Randy said...

Byk lagi jat Jalan TAR tu. =p