Thursday, 20 October 2011

Spontaneous Thursday | Malas Nak Taip Punya . so Memang Spontan Habis Lah !

Hai korang nak update dengan lagunya , eh eh lajunya . . :P sebab line broadband sangan la ciput macam siput . :D


so kata - kata spontan hari khamis ini tadaaa . .


kasi besau punya ! hihi .


p/s : tiada kena - mengena antara yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia . ini adalah spontan dari mata Myza nampak kat FB . (: peace !

5 comments:

miss kinah said...

nice! :) like it

PutriesNoora said...

ter spontan gak komen pas bace.hehehe

aininsyakireen said...

yaw! awk gune quote yang kite slalu bace. awk share la banyak-banyak lagi. kite cukeeeeeeeeee cangat-cangat.

(kelaka baca ayt mcm ni/nak muntah/peliss) =D

syahirooAhmad said...

sentap!

AiNa said...

yeah!u go girl..hehehe