Wednesday, 19 October 2011

Wordless Wednesday | Biar Gambar Yang Menceritakannya dan Korang Teka Lah Eh ?

Hai korang , Assalamualaikum . . wah tajuk tak nak lagi panjang pulakan Myza ini . hihi iya la malas nak taip panjang - panjang kat post tu lah letak tajuk tak mau tak mau . :P 


so jom layan gambar , sebab harikan hari Rabu . maka Rabu tanpa kata lah . :D peace !


jom Myza belanja makan . . :P
















p/s : okay ce teka korang apa Myza makan itu , ia popular di Negeri mana ? and siapa nak ajak Myza makan . jom Myza boleh temankan hihi tata . (:

3 comments:

Azura said...

wah2 syoknye g mkn2 :)

Myza Sam said...

azura : hihi jom kita g pula nak . azura belanja haha (:

einz said...

tom yam ke???tp tgk cm ada roti canai....kat melaka asenye...betui tak??hahaha..