Monday, 5 December 2011

' INTRO PLEASE '

halo , hai korang . Assalamualaikum :D korang ingat tak petang tadi Myza update pasal GENG fiQ'Ra ? dan malam ini admin GENG fiQ'Ra ada buat aktiviti di blognya fiQ'Ra panCake . 


aktiviti apa ? aktiviti intro mengintro :D tadaaa . .




hai selamat berkenalan admin GENG fiQ'Ra dan fiQ'Ra panCake . sebelum Myza jawab soalan admin , Myza nak introduce diri Myza dulu . hihi * bajet - bajet sahajakan ?


ye la , Myza terus jawab soalan admin la :P sebab soalan admin pun pasal suruh introkan so tak payah la taip banyak kali . hihi


soalan 1 : bagi number blogger card kamu ( ada di album blogger card )


jawapan : No. Blogger Card - A05fiQ'Ra08 dalam album ke 5 




soalan 2 : bagitahu nama penuh dan nama samaran


jawapan : Nur Hamizah Binti Samsudin aka Myza Sam 


soalan 3 : umur kamu

jawapan : 21 tahun 

soalan 4tarikh lahir kamu 

jawapan : 9 . 3 . 1990 | bagi hadiah tau admin sudah tahu ini hihi

soalan 5 : kamu orang negeri mana ?

jawapan : Melaka Bandar Teknologi Hijau Negeri Ku Sayang :D

soalan 6 : asal kamu dari keturunan ape ?

jawapan : semestinya lah Melayu | 1 Malaysia 

soalan 7 : masih belajar ? dimana ? course ?

jawapan : tidak . baru lepas grade :)

soalan 8 : sudah bekerja ? dimana ?

jawapan : sudah , tapi kerja tidak tetap . pernah kerja KFC , jadi Guru Sambilan .

soalan 9 : impian kamu yang belum tercapai ?

jawapan : impian eh ? banyak impian tidak tercapai lagi ini tapi paling termimpi - mimpi sekarang ini nak memiliki KERETA la . haha

soalan 10 : harapan kamu dalam GENG fiQ'Ra ?

jawapan : harapan Myza harap GENG fiQ'Ra ini akan terus bertahan sampai bila - bila DAN Myza harap sangat admin GENG fiQ'Ra akan buat satu perjumpaan antara geng - geng supaya boleh la nak berkenalan :D serta boleh kenal lebih dekat . buat la event eh eh ? hihi



hah macam mana sudah kenal da . hai hai geng . what up ? hihi 


p/s : Geng oh geng nanti turun la Melaka eh ? hihi

10 comments:

buzz_ziela said...

sya suka jwpn no. 10 ^-^
betul.betul.betul..
bleh knal2 lebih rapat..hehe


-slm prknalan-

Miss Nadya said...

datang dari geng fiq'ra..salam kenal ye adik..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

anamizu said...

hai myza! cik ana dtg lwt geng fiqra.. wahhh dr melaka ek? bleh la bwk cik ana jln2 bandar melaka nti..hehe :)





slm kenal,
cik ana

❀ ERAH ❀ said...

salam kenal..
datang dari geng fiQ'Ra jugak..
hope impian myza sam tercapai la yer...

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

Fiena + Qiena said...

amboi kak -.- sampai nak buat event -.- haha. akak belanja adik lah klu mcm tu :) haha .
semoga impian kau tercapai :)

saya datang melawat sini ye kak :)
salam kenal ^^

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

Syieda™ said...

salam kenalan dari syieda GENG fiQ'Ra..jom jejalan ke blog syieda pulak..@_@

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

p/s: canteknye kamo...^_^

Only me said...

ukhwah fillah :)

NazuerahAzhar said...

jenguk Geng fiQ'Ra .
sihat x?

Semoga t'capai impian tu..

jum kenal Nazuerah pulak.
http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

syieda ;) said...

aii aii ;)
salam kenal geng fiQ'Ra ^^,

malam ni syieda nak follow semua ahli geng fiQ'Ra.

p/s : jom la ikut syieda, kita follow follow. hee~ ;)

zahidahwahid said...

salam kenal dari geng fiq'ra...
dah pergi melaka 2 tahun lepas...entah bila nak pergi lagi....


New Entry: 09- Something you’re proud of in the past few days

Jom buat Cabaran 30 hari

Nak dress free? Jom komen