Tuesday, 6 December 2011

' The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay '

Assalamualaikum . .




lalala , apa khabau orang kampung ! orang bandar , semua orang la :D nampak tak muka budak selekeh kat atas tu , tapi tu tak penting yang penting adalah kata - katanya itu . buka la mata korang besau - besau eh , baca tau kalau tak rugi la korang ! hihi 


sebab hadiahnya wow ! sangat la melompat beruk Myza dibuatnya ! :P 




hah nak tahu hadiahnya apa , cepat - cepat la buka hadiah tu ! * kalau boleh la . hihi 


pada yang teror buka hadiah di atas , meh Myza nak share kat korang macam pula nak dapatkan hadiah - hadiah yang tersenarai . fuh , berpeluh nak taip . exciteed nau la katakan macam Myza pula boleh dapat ! hihi alaaa tak try tak tahu . so jom buat step by step eh , siapa langgar pantang larang , nanti hai hai bai bai la haha .


yang pertama , korang mesti nak tempekkan gambar budak selekeh kat atas tu . * okay itu tipu ! kalau korang buat awal - awal korang out la . haha 
tempek banner giveaway la korang oi ! 




hah yang ini tau ! tempek banner budak comel tu la :D cik Nisa Kay . * tekan banner kalau nak curi banner giveaway eh ! arahan tau .


yang keduanya , letak link Myza . * kalau korang sudi la . tapi sebenarnya kena letak link sponsor , hihi copy sahaja dari Myza atau Nisa Kay eh . kerja mudah . com kan ?




see lajukan Myza taip haha .


yang keempat , WAJIB letak semua sponsor dala blog list korang tau ! LIKE fan page sponsor juga ! !


yang kelima , promot la entry korang habis - habisan . chaiyok berjihad nanti ada hadiah untuk top referral tau ! 


yang keenam , tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini tau ! jumpa tak ? haha booo kena tipu , mana ada la tapi bawah entry ini tau * jangan marah eh :D


yang ketujuh , LIKE fan page Myza Suka Menaip , eh eh bukan haha Saya Suka Menaip . tonyoh sini


yang kelapan , pastikan korang jangan langgar pantang larang big bos tau ! haha




p/s : pastikan komen link penyertaan DAN hanya sekali tau !
p/s/s : giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER 2011 . 

2 comments:

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Pupel Liyana said...

jom sini pulak :) http://pupel.blogspot.com/2012/02/pupel-liyana-mega-giveaway.html