Monday, 5 December 2011

Horray , Myza sudah ada Geng !

hai hai hai halo korang , buat apa tu ? sudah minum petang ke ? Myza sudah , makan mee rojak lagi sedap ! terliur la tu . hihi 


lepas makan terus online , buka FB then buka la blog cikai Myza ini . tengok komen dan nampak komen dari fiQ'Ra panCake yang berbunyi begini , hihi


Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕



Myza pun apa lagi , laju sahaja la pergi menjengah GENG fiQ'Ra di FB . DAN tadaaa . . oh sukanya tengok blogger card tu dan terus la letak dalam blog :) * ada kat bawah eh :D


nak tengok card blogger Myza ? jeng - jeng 








I like noo :) wah beshnya dapat join GENG fiQ'Ra ini , teringin nak jumpa geng - geng yang lain :D


okay , kalau ada yang nak join meh la ramai - ramai !




p/s : pada yang nak join boleh la tekan sini dan pada yang tahu matlamatnya boleh la tonyoh sini :) FB GENG fiQ'Ra


daa . hai hai gengn baru . selamat berkenalan dan terus maju fiQ'Ra panCake :D

1 comment:

fiQ'Ra said...

wahhhhh..ada entry comel :) hehe.. thankss dear support geng ni... muchhh love <3