Saturday, 27 August 2011

First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

alright malas nak berceloteh banyak , sudah pagi ini nak masak untuk laki dan anak - anak sekejap lagi , cett ! but . . before tu dengan semangat patriotiknya Myza nak join giveway yang telah dianjurkan oleh seorang Tengku , maybe anak raja kot ! ampunkan patik Tengku , :D


yeahh First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia okeh , semangat waja tak Tengku Nizam ni . 1Malaysia okeh akan join giveaway beliau so tanpa berlengah masa Myza dengan rase rendah diri nak join giveway beliau walaupun sedar akan diri yang tak layak ini . ehceh ayat tu ! :P


caranya kalau korang yang baru tahu pasal giveway ni , boleh la ringankan jari - jemari korang ke post ini .


maka ini dengan sukacitanya Myza , meletakkan banner giveaway ini dalam post Myza untuk kali ini ~


1Malaysia (:

kalau la nasib menyebelahi Myza kan , Myza nak hadiah photoshoot dengan wang tunai la :D sebab Myza teringin la nak photoshoot bagai dan wang tu boleh la shoppping . peace ! 

hah apa yang Tengku nak Myza sudah buat , yang tidak berwajib tu Myza pun abaikan je la . yahoo ! Myzakan patuh pada arahan Tengku , hidup Tengku ceh bodek lebih :P

selamat bersahur dan selamat beramal . renung - renungkan la (:  

2 comments:

Tengku Nizam said...

gud luck :) hihi

Myza Sam said...

tengku nizam : syukran Tengku (: