Saturday, 27 August 2011

Woo Wau , Sesak Beb !

selamat pagi  korang , Assalamualaikum . hah buat apa tu pagi - pagi ini , masih di bazar ramadhan atau di rumah prepare untuk sahur nanti . yang kat bazar ramadhan tu mesti shopping sakan right ? wah , besh la korang !


tapi mesti sesakkan , macam tu la Myza pergi bazar ramadhan dekat Taman Cempaka Melaka . sesak ! really tau , woo ponat Myza . tu pun half sahaja Myza jalan , suda tak larat patah balik . dengan jem lagi nasib baik tak bawak roti kalau tak sudah santap kat situ . oke tu tipu ! :D


korang yang pernah pergi mesti rase benda yang Myza rase kan , dengan sesak orang ramai . nak tengok barang pun tak boleh dapat tengok orang sahaja la :P nasib baik tak jatuh hati dengan orang - orang kat sana . HAHA


bukan sesak tu sahaja , malahan nak beli barang pun sesak . sesak dada Den nak keluarkan duit . yo la semua nak di belikannya . bak kata kakak Myza , gila aku di buatnya tengok semua benda . rambang mata la katakan lagi - lagi nak sambut lebaran ini , semua nak cantik dan baru right korang ? 


ish ish , membazirkan amalan syaitan . tapi Myza bedal juga sebab tak tahan nafsu . :P maaf setahun sekali sahaja . cett !


okelah tu yang sesak tu , maaf la tiada gambau nak tunjuk kesesakan Taman Cempaka , tapi pada korang yang tak caya tu pergi la sendiri . lihat dengan mata kepala korang sendiri ,  peace !


bye , penat suda tapi tangan ni rajin nak menaip pulak . (:

p/s/s : gambar di atas tiada kaitan dengan hari ini , tapi ada kaitan dengan post ini . gambau masa Myza      hangout bersama rakan - rakan kolej puasa tahun lepas di Taman Cempaka dan MBMB . 
kenangan yang pasti tidak dapat di lupakan berbuka puasa bersama - sama di tepi jalan . kan diha , shahila , syikin dan enin . walaupun kini kita semua telah membuat haluan masing - masing . Uhh !

No comments: