Friday, 26 August 2011

Gigih !

Peace be Upon U , before Myza celoteh lebih banyak . Myza nak ucapkan selamat datang , ahlan wasalan dan welcome kepada korang semua yang sudi bertandang ke blog Myza ini . hai korang ~ :D


alright , inilah first post Myza untuk pagi 27 Ramadhan ini . berbalik kepada tajuk yang tegar berdiri atas namanya cett ! merepek sudah , :P gigih ,  what is hard ehceh - ehceh speaking london tu ! haha 


sebenarnya , Myza gigih siapkan blog terbaru , ulang balik terbaru okeh ! blog Myza yang before ini ada problem . sedih tau ! cukup kot setahun blog tu , dalam bulan ramadhan juga la Myza created blog tu tapi dalam bulan ramadhan juga ia tiada maybe tahun ini adalah Ramadhan Terakhir untuknya . cett ! mengarot lagi .

okeh lah korang sebelum Myza lebih banyak mengarot baik Myza berhenti right ? ye la , itu sahaja lah korang jumpa lagi di lain post . selamat berpuasa dan rajin - rajin la menyinggah eh . bye , peace ! 







gigih tak muka budak perempuan kat atas tu ? :P 


p/s : kalau korang rase pernah nampak muka budak kat atas tu , harap maklum eh . Myza tak curi gambau 
       dia oke !
p/s/s : Myza jangan bajet famous amous sangat la . HAHA

4 comments:

al_hakim said...

gud luck myza.=)

Myza Sam said...

al hakim : thanks kawan (:

Umie Artoqiemie said...

macam pernah tengok.. blog sbelum ni nama ape ek?

Myza Sam said...

umie artoqiemie : rase - rase kamu . peace ! :D