Thursday, 22 September 2011

Contest Saya Cantik Bila Memakai Shawl Satin !

Hai , Contest , contest lagi ~ wah favourite contest ini , macam tahu - tahu sahaja sekarang Myza memang minat pakai shawl satin ini . lepas ini nak kumpul shawl satin polka pula :P


okay la . . teruskan pada tajuk yang asal yang tertera di atas , 


antara syarat - syaratnya . . * malas nak taip dan salin kopi pasta sahaja la eh Cik Bume Tembume :P



  • sudah tentu kena pakai SHAWL SATIN
  • tak kesah gambar macam mana sekali pun. asalkan anda pakai shawl satin ^^,
  • follow blog ini
  • buat entry pasal contest ni. just letak gambar. tak payah nak susah-susah buat description bagai. aku nak gambar je =,='
  • tag 3 kawan korang untuk join contest ni sekali tau tau!
  • tepek banner ni kat entry dan sidebar korang :

okay done ! 

oleh kerana Cik Bume Tembume , sudah menberi amaran berbunyi demikian :
 just letak gambar. tak payah nak susah-susah buat description bagai. aku nak gambar je =,=' . Myza pun apa lagi patuh la pada arahan . 

maka staright the point . .





dan apabila terasa cantik apabila memakai shawl satin , so upload la lagi satu gambar :P porahsantan ! 



(: 

opsss jangan lupa tempek banner contest iya . :P



pada korang yang banyak koleksi shawl satin tu , yang nak join jom la tekan banner okay :D

dengan itu , Myza arahkan tiga aweks cun ini yang gojes join tau ! 


             dan yang mesti join . .
  •                                                         Nisa Kay

okay bai - bai . 

p/s : Myza join juga la dari blog Cik Fae tadi . :) creadit kat dia .

9 comments:

yaya mongeks said...

ala... xleh nak join sebab yaya xde shawl satin lagi.. sorry syg...=)

t e m b u m e said...

thanks join dear!
good luck! :)

fae jamal said...

gud luck jugak dear ! :D

Myza Sam said...

yaya mongeks : alaaa :(

Myza Sam said...

tembume : masih . yeah ! ada harapan tak ? :P

Myza Sam said...

fae jamal : thanks a lot U . :D

IEQAH said...

good luck si cantik..mmg tomey dgn satin

Myza Sam said...

ieqah : haha tak la biasa sahaja dear :D

sara said...

tq syg :)