Monday, 19 September 2011

Aku Gila , Aku Kemaruk . . OMG !

OMG , OMG . . 


oh my god , apa sudah jadi kat Myza ini . . tak sempat nak bagi salam atau say hai kat korang tertiba meroyan sahaja . apa jadi ini , korang tolong lah diri Myza yang hina lagi selekeh ini . aik motif  ?




























before tu , Assalamualaikum korang . .
tengok tajuk sangat la emo , asal ntah Kak Jah aka Myza ini . . gigal sudah la tu ! mana tak nya hari - harikan blogwalking , macam - macam Myza jumpa la kan . tu la jadi macam tu . kesian dia , korang simpati tak ? :/


kalau simpati tolong la baca post Myza ini eh :P HAHA 


sebenarnya kan kan . . Myza ini sudah gila dengan dengan benda alah yang kiut miut tu ! ala yang tu , tu la . .
ishhh Doodle la korang :D


Myza blogwalking sahaja jumpa la blogger lain buat Doodle Muslimah yang kiut miut tu , rasa nak rembat sahaja senyap - senyap :) HAHA * kejam tak korang , tapi . . jangan risau Myza bukan copy tiger tau ! aum aum :P


so . . jom la Myza bagitahu korang kat mana ada Doodle - Doodle kiut miut yang boleh korang dapat dengan percuma sahaja . barang percuma tu , tak mahu ke korang ? rugi . . rezeki jangan di tolak . :)


before ini kan Myza sudah bagitahu * Entri Ini kat blog seorang Brother ini kan , yang teror dalam bab - bab grafic ini kan , macam - macam Tuto beliau buat  iaitu Brother Apit dari blog Fizgraphic . 


ada juga doodle yang superb wow , beliau buat then siap kasi free lagi tu ! taraa . .




bagi salam dulu tau kat Amni , kalau korang nak rompak dia . . jangan risau percuma sahaja , ada macam - macam warna . 


yang terbaru tadi Myza jumpa la kan , kalau korang Myza tatau la . . :P 


awek ini , beliau punya blog pun banyak juga Tuto . . rajinkan , :D dan yang pasti awek yang bernama Lyssa Faizureen ini pun berbakat dalam membuat doodle . terbaik ! dan lagi terbaik beliau pun kasi doodle buatannya secara percuma , Myza apa lagi kan . . rembat la as ussual . HAHA 


tadaa . .






aloloh , comel la dia . . hah korang nak juga la tu :P apa lagi say hai la kat Sara :D Sara pun colourful macam Amni . 


last but not least . . seorang Pemilik Blog Serba Merah Jambu , wah caya la . . beliau pun turut berbakat dalam menghasilkan doodle . wow , jelous gila ni , yang lagi curlass tu Jah . . beliau boleh berbisnes . wah alangkah untungnya ! gudluck , semoga succes dalam bisnes :D


jap before tu , Myza ada kidnap doodle buatan beliau , maaf okay . . Myza kidnap dulu baru bagi tahu . peace ! :| 


jeng - jeng . .


alahai memang tangan senikan . cantik tak ? berminat . . korang boleh terjah PemilikBlogSerbaMerahJambu . dan buat la tempahan . cepat cepat ! :D


p/s : wah , seronoknya ! kan besh kalau Myza pun pandai buat doodle sendirikan :P hah nama doodle itu tak da kena mengena dengan yang hidup atau yang telah tiada iya . ia adalah semata - mata dari Expression By Myza Sam sahaja . peace !

12 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

klu nk bnde ni kne mintak kat dorang ke..??

huhu

Lyssa Faizureen said...

HEEE . doodle apit comel lagii ^^

IFA Athirah said...

ppergh!yg 1st tu mntap gile lukisan dia..cntik sgt. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

merahitujambu said...

TERIMA KASIH...TU DOODLE SEGMEN..=
AWOK CUBA LA BUAT DOODLE...TUNJUKKAN BAKAT ANDA


XTAK CUBA ODER KE??3 PERTAMA HEADER BERHARGA rm10 JE...

Myza Sam said...

zulhilmi tempoyak : ye la . :D

Myza Sam said...

lyssa faizureen : kamu punya pun apa kurangnya :)

Myza Sam said...

ifa athirah : ah ha , memang lawa lagi - lagi tang mata kan . :D

Myza Sam said...

merahitujambu : oh lawa la :) hah bukan sahaja tak da bakat malah tatau nak buat kat ne . HAHA

hah order , nak jumpa tapi masih lagi kesempitan la :D

syakey said...

tringin tau nak mendoodle dgn tangan sniri tp malangnya bakat terpendam tak terserlah T___T :D

Myza Sam said...

syakey : sama la kito :/

Cik Iqaa said...

alamak byknye doodle comey :) sukee..

Myza Sam said...

cik iqaa : kan kan , sama la . like like ! :P