Tuesday, 20 September 2011

Dia adalah IDOLA Aku

Peace be Upon U , hai korang selamat pagi . . :D ngatuk tak ? kalau masih tak ngatuk boleh lagi la layan baca blog Myza ini kan . . :P


maybe lepas baca post ini korang akan rasa mengatok , dan lena tidur so . . tak payah la korang susah - susah nak kira kambing ! HAHA 


dengan itu , jom layan . . :)


see tajuk kat atas , ceh - ceh wah ! kemain lagi Myza kan . . :P ni dia Myza nak cerita pasal Cik Idola Myza ini . but . . ini Idola di alam maya la atau lebih specifiknya Idola di dalam dunia cyber ini , dunia blogging . :D 


hah , meh la baca sampai habis dulu , tak kan sudah ngatok kot ! baru intro sahaja . . mana tahu kot - kot korang kan , siapa tahu . . peace ! * hah jangan ingat blogger yang famous amous sahaja tau !


serba sedikit mengenai beliau dari mata Myza yang galak ini , 


seorang yang kuat menghadapi dugaan hidup , berjaya dalam hidup . . mengecapi apa yang di impikan . tabah dan sabar dengan karenah orang sekeliling yang mencaci dan membenci dirinya . 


seorang yang bukan sahaja comel dan cantik malahan educated tu ! bukan sebarang orang , kalau berani cabar la beliau . . pasti korang tak terkata - kata sebab beliau boleh sahaja membidas hujah korang . :P


style . . jangan cakap la , semestinya wow ! curlass kakak ipar Myza . eh eh , Sori . . :) sudah berpunya la . :/ lawa tu ! suka la Myza tengok dress up yang sentiasa up to date . . 


beliau juga peramah layan karenah orang yang ingin mengenalinya . . tidak pernah jemu , dan sombong walaupun orang selekeh seperti Myza ini . :D 


yang pasti Myza sangat kagum dan mengimpikan kejayaan mahupun perkerjaan seperti beliau kini . tahniah . . 


last but not least , suka tengok gambar beliau , walaupun bak kata beliau gambar tak da motif ! but . . bagi Myza itulah inspirasi Myza . 


yang pasti , truely . . Myza selalu menjeguk blog beliau setiap kali ada update terbaru , dan sudah lama Myza ikot perkembangan beliau . . before ini , Myza follow dari blog lama Myza , sampai la kini . . 


walaupun ada orang yang dengki dengan beliau tapi beliau tetap teguh dan berjaya hingga sekarang , tu la Myza Like Like Like beliau tu ! kuat , walaupun komen dari orang - orang yang tidak bertanggungjawab mengkotak - katik kan beliau . fuh ! berasap . .


siapakah beliau ? 


maybe korang di sana . . :D jeng - jeng , 




nak tahu ? 




















Biarlah Rahsia  :P






kalau korang dapat tahu siapakah Cik Idola di atas , komen la :)




p/s/s : maaf kalau ada salah silap dalam hasil tulisan Myza ini eh , Cik Idola . tapi tulisan di atas adalah luhur bukan sekadar kata - kata bodek . peace ! 

10 comments:

Siti Nor Salwa Che Lah said...

NURULBADIAH LAI

Nia|Aznyza Hamzah said...

ala, xtawu la sape. ;p

merahitujambu said...

siapakah??setaip org ada idola masing2kan

Miss Aien said...

kau saja je nak bagi suspend kan ? Bagi tau je lah, Haha

Myza Sam said...

siti nor salwa che lah : teror la , 100 marks ! :D

Myza Sam said...

nia | aznyza hamzah : hehe ye ka ? alaa rahsia :P

Myza Sam said...

merahitujambu : hehe yep :D

Myza Sam said...

miss aien : haha mestilah , pat teka :D

AiNa said...

dah agak dah sis nurul badiah lai..=)

Myza Sam said...

AINA : haha , MACAM MANA BOLEH AGAK TU ?