Saturday, 17 September 2011

Doodle Muslimah Free Woi , Jom Serbu !

Hai korang , weh weh . . opps ! sori Assalamualaikum , korang nak doodle free tak ? ini bukan cerita tipu punya , cute tau ! ish ish gila geram , korang pun mesti eksiteed tengok doodle Muslimah tu . 


meh sini meh , Myza tengah baik hati nak bagi tahu korang semua ini , mana boleh dapat doodle Muslimah secara free dengan cara yang mudah sahaja . hanya satu step sahaja . .


Just Follow Blog Brother Apit ini . :D


itu sahaja , mudah senang dan cepatkan kan kan korang , nanti korang boleh pilih doodle Muslimah itu , ada banyak warna . hua hua rasa nak sebat semua sahaja . tapi sebenarnya Myza sudah sebat lima orang doodle sudah . harap Brother Apit tak kisah la kan :P


so kalau korang nak doodle Muslimah yang cute miut tu , check out . .







see banner dia pun da buat korang terpikatkan ? belum lagi tengok yang berwarna - warni . geram sahaja rasa nak picit - picit macam pipi baby . okay itu sudah melampau !




jap nak kasi korang jelous dengan Myza sebab Myza sudah rembat dulu ! HAHA 




kalau korang nak juga macam tu , say hai la kat doodle Muslimah itu :P


okay , sudah rembat jangan lupa say thanks kat Brother Apit yang baik hati itu macam Myza eh . cett :P


p/s/s : thanks A lot kat Brother Apit sebab sudi mai blog Myza dan kasi doodle :D 
bobai !

8 comments:

erniemusliana said...

eee comelnyeee!!

Myza Sam said...

erniemusliana : amek la satu :P

ieyza afieyna said...

comeyl nye.. geram tengak..

yaya | mohd said...

comelnye doodle tuu..mate dye!!!aihh..grammm

N A T A S Y A ツ said...

alahai, comel nye !
cemburu la ~ :D

Myza Sam said...

ieyza afieyna : kan kan ? p la rembat satu juga , kat Brother Apit . HAHA

Myza Sam said...

YAYA | MOHD : AH HA KIUT SAHAJA KAN ?

Myza Sam said...

NATASYA :) : ALAAA TAK YAH CEMBURU , P LA MINTAK brother apit , dia gerenti kasi punya la :D