Monday, 12 September 2011

Birthday ' s Boy :D

Hai korang , update laju - laju sebab ada lagi satu post yang hangat tapi before tu , haruslah wish Happy Birthday kat Birthday Boy Myza ini . Ali Osman aka C Bucuk Myza . :D


' Allah selamatkan Kamu , Allah selamatkan Kamu . Allah selamatkan Ali Bin Osman , Allah selamatkan kamu ' 
amin . .


wish untuk C Bucuk Myza , 


* semoga gembira selalu , tu yang penting ! 
* jaga diri , lagi penting jangan noty - noty tau ! 
* the most important , cepat la keja boleh la masuk meminang , umur sudah 21 tahun . :P






C Bucuk , Birthday Boy pada 13 September 2011 bersamaan hari Selasa . 












p/s : tak celebrate pun lagi birthday dia , just wish sahaja . ): sori sayang nanti ada masa kita celebrate okay . 
* tadikan mesej dia wish birthday dia , dia reply kan thanks and cepat - cepat la kahwen dengan b . aloloh sweet ! gedik pun ada :P

2 comments:

IEQAH said...

alaaa sweetnyee dia eply..
happy birthday tuk syg myza..smoga korg hapi hapi slalu ye

Myza Sam said...

ieqah : HAHA masih :D