Tuesday, 13 September 2011

Contest Saya dan Baju Raya

Hai , Haip korang , selamat pagi (: 


Myza tak boleh tidur la , bosan maka Myza pun join contest lagi . :P


contest . .



tu dia , sudah terang lagi bersuluh ! 


after membaca semua syarat - syarat penyertaan . * korang kalau nak tahu apa dia syarat penyertaannya sila lah tekan banner tu iya ! jangan malas - malas . :P


so . . Myza mempersembahkan , 





tu dia , Myza dan Baju Raya Myza . (: 


 done . 


eh before tu , Myza tag : 


* aina 
* yaya 


bobai ! 


p/s : kalau korang pasan tu sahaja gambar Myza taruhkan right , baju raya yang sama . ye la ada satu sahaja pun ! ): 

4 comments:

Izzaty Ishak said...

Alalalala, comelnya dia dengan baju raya dia ;)


Good luck darl! :D

Myza Sam said...

izzaty ishak : aloloh maseh :P

IEQAH said...

good luck pretty :)

Myza Sam said...

ieqah : thanks . :D tak pretty pun . .