Thursday, 6 October 2011

Andai Itu yang Berlaku ):

Assalamualaikum , 

hai korang , Myza tak boleh tidur la . siapa nak teman Myza ? ini betul - betul akibat dari penangan Al Hijab la ini . * okay tipu ! 

tak boleh tidur sebab Myza sudah tidur tadi la , ini baru terjaga balik tak boleh nak lelap sudah :)

tengah berFB - ing ini tertiba terjumpa kata - kata ini :

Andai Itu yang Berlaku . .

Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Macam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tu dekat awak okay ? Kita tegok siapa menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpaksa lah tahan rindu dekat Bf . Mengenangkan yang ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijawab . So si Gf pergi dekat rumah Bf dia . Di luar ruma ,ramai orang . Dia mula rasa pelik then trus masuk ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tangga ruma . Dan tubuh tu adalah jasad si Bf yang dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dekat GF .
Surat yang bertulis :

Sayang , semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya . Love you ♥

* ): hua hua . sedih gila kot ! kalau Myza ini sudah meraung ini . tidak mesej sehari pun melilau mencari . kol sahaja , selagi tidak dapat . tak dengar suara C Bucuk . 
ini pun C Bucuk tengah tidur , bangun tadi kol dia , dia angkat tapi tak cakap . . ada la dekat 20 kali kol dia balik . then frust ini online ini sebab C Bucuk kalau tidur , raksasa kat sebelah pun tak pasan :P

p/s : korang macam mana pula ? apa perasaan korang . share la (:

2 comments:

merahitujambu said...

kalau x mesej sehari mahu mengamuk kekasih sy..ahahaha..uhuk..xmoh jadi cmni

Myza Sam said...

merahitu jambu : hah wah lagi dashyat tu :)