Monday, 3 October 2011

Siapa Mahu Cotton Maxi Dress Dari QOMA ' s Boutique Secara Free !

Assalamualaikum , 

Peace be Upon U , Halo - halo korang , dan hai - hai terutamanya buat gegurl dan ladies - ladies di luar sana tu :) . hah tergugat tak baca tajuk post Myza malam ini . mesti punya kan ? siapa yang tak teringin right ? Dress Maxi Cotton tu , bukan itu sahaja dari QOMA ' s Boutique beb dan lagi yang buat Myza teruja sampai ternganga mulut ianya akan diberikan secara free . korang tak mahu ke ? tak mahu sudah , korang yang rugi ! :P




see , kan kan . . akibat keterujaan melampau ! Myza memang teringin nak membeli - belah di QOMA ' s Boutique , tapi masih tidak kesampaian . segala - gala yang di jual di QOMA ' s Boutique pasti membuat mata Myza terjuling - juling , sudah la juling bertambah juling la gamaknya . mana taknya macam - macam ada di QOMA ' s Boutique macam Astro la katakan . :)




jelaskan terpancar di mata Myza bahawa segala yang di jual di QOMA ' s Boutique pasti akan membuat korang - korang , gegurl , ladies mahupun fashionista sendiri tidak menahan ke sembilan - sembilan nafsu yang ada . :D 


so jom la ramai - ramai pergi usha , 









* Apa yang di jual di QOMA ' s Boutique ? 

oh , macam - macam korang . . macam Myza telah war - warkan tadi macam Astro la . Antaranya adalah . . 


jom cuci mata . . :)


Shawl & Hijab  , ada macam jenis okay . dan yang specialnya ia adalah handmade by 
QOMA ' s sendiri eh !



Qaseh Exclusive , namanya pun Exclusive right ? so korang tafsirkan la sendiri alright .



Top , ada juga . hah macam - macam warna eh !



buat Si Badan Gempal pun ada okay , Plus Size Fashion 



taraa yang terkini dan terbaru dari QOMA ' s Boutique , Dress & Skirt yang handmade by QOMA ' s Boutique . ianya juga di datangkan dengan pelbagai warna - warna kontra yang curlass dan amazed ! malah , buat gegurl dan ladies yang bertubuh besar juga boleh mendapatkannya dan bergaya dengan Dress by QOMA ' s .

macam mana korang ? ada yang berkenan ke ? ada banyak lagi , cardigan , kameja , bag . nak tengok apa lagi laju - laju la berlari ke QOMA ' s Boutique di Raub Pahang . HAHA jangan risau walaupun nampak segala yang di jual di QOMA ' s Boutique ini exclusive tapi harganya tidak la expensive okay . ianya berpatutan dan korang sendiri see la dengan mata kasar mahupun halus , materialnya sangat berkualiti right . sap sap olay . * tiru Annas Easkey . 

segalanya trendy , bergaya dan sesuai untuk Si Muslimah yang suka berfashion . :D curlass kau QOMA ' s . (:

oh , ada lagi yang menarik buat korang yang gila lensa . yang suka berphotoshoot dan berimpian ingin menjadi model . QOMA ' s Boutique selalu mencari bakat - bakat baru untuk mempromotkan keluaran terbarunya . fun kan ? Myza pernah juga try tapi . . tak da rezeki la  

hah so , apa lagi korang . . ramai - ramai la LIKE fanpage , QOMA ' s Boutique .

p/s : pada yang mahu Cotton Maxi Dress secara FREE , cepat - cepat la join Give away QOMA ' s Boutique . tarikh tutupnya 9 Oktober 2011 . 

3 comments:

Fatin Farieha said...

Gud Luck utk awk juga ya! =)

Nur Aischa said...

wow mcm best jea. nanti nak try singgah jugak la ;)

Teacher Koko said...

see urs pon cool jugak..got expression mata juling2 mcm tu..haha..may lucky b with it us okey =) good luck dear..