Monday, 3 October 2011

Contest Best Photo of Me by Mayalisa

Assalamualaikum korang , halo - halo kopi ke milo :P okay - okay , seperti tertera tajuk di atas Myza join contest lagi . lalalala , suka - suki sahaja . . ada rezeki dapat hadiah , kalau tak dapat hadiah , dapat la jua Myza update blog cikai Myza ini . untungkan korang ? dua dalam satu itu . tak rugi pun kalau korang join contest - montest ini . :P 


alright , tak payah nak madah sangat la Myza oi ! so jom kita buat kerja senang , mudah dan cepat eh korang ! 


jom kita salin dan tempekkan syarat - syarat yang telah di nukilkan oleh Si Cantik Comel , tak lain tak bukan Myza Sam . * aik , bengong jap . opsss , salah pula maaf eh Cik Penganjur yang comel lote , Maya Lisa (:
peace ! 



Syarat-syarat nye :-

1. Buat entry eksaited yang bertajuk " Contest Best Photo of Me by Mayalisa " .

2. Tempek cecomel Banner Contest diatas dan backlink kan ke entry ini tau !

3.  Letaklah gambar anda ( edit digalakkan ). ikut kreativiti anda !

4.  Tag kan 2 rakan bloggers anda, pastikan mereka tahuu tau !

5. Hantarkan URL entry anda.

6.  Follow blog daif Maya ini untuk mengelakkan ketinggalan  apa apa pemberitahuan.

dengan pantasnya , syarat - syarat telah di salin oleh Myza dengan hanya copy pasta . HAHA 


Maya Lisa , check it out . :D


1 . Done ! samaan tajuk kan kan . tandakan betul eh Maya :P
2 .



Done ! aloloh comel la Maya Lisa , lepas ini nak posing macam ini la , kat Melaka kan ini ? :D
3 . malu la pulok , Myza sudah la selekeh . . taraa , 




4 . dipersilakan , 

5 . bakal selepas siap sepenuhnya post Myza eh Maya :)
6 . Done ! dari semalam lagi :P


pap pap olayy , siap sudah post Myza ini . :) 

p/s : cepat - cepat join korang , hadiah - hadiah istimewa menanti . tarikh tutupnya adalah 30 Oktober 2011 . bobai . :D

2 comments:

syahirooAhmad said...

semoga berjaya geng.. hadiah cam biase.. share dua!

♥ cik kieranaa ♥ said...

gud luck!

sy pon join. btw..sy da folo awk. hit me back oke. :)

http://owlkieranaa.blogspot.com/2011/10/contest-best-photo-of-me-by-mayalisa.html