Thursday, 6 October 2011

Penangan Al - Hijab !

Peace be Upon U , Hai korang . . apa buat ? sudah tengok Al - Hijab yang di tayangkan hari ini , 6 Oktober 2011 . kalau belum pergi la serbu di pawagam berhampiran okay :D





see macam seram kan ? tapi memang seram juga la ! terjerit - jerit juga la Myza dalam panggung tu , bukan Myza sahaja C Bucuk Myza pun sama . HAHA 


okay la Myza bukan nak buat review pasal Al - Hijab ini . tak aci la kan kalau korang nak tahu besh atau tak ? seram atau tidak ? lawak atau tidak ? pergi la tonton sendiri . :P * ayat kejam ! 


tapi . . Myza just nak bagi tahu yang , 






penangan Al - Hijab boleh tahan la kuatnya sampai Myza rasa nak demam ini ! 


okay la babai . . tak larat nak taip sudah . cett ! alasan .






p/s : yang beshnya tadi pergi dating :P before itu tayang gambar satu la . 









opss terover pula , tadi Myza kata satu ini dua pula ! sori :P sama tak muka kami . peace ! :D

6 comments:

Nur Aischa said...

mana nak nampak muka sama, muka pakwe nya dari tepi :D

AiNa said...

hahaha..waahh best la dia dapat gak dating ye..tido jangan lupa basuh kaki..hehe..=)

Nur Liyana Chew said...

ali memalu. hikhik :p

Myza Sam said...

nur aischa : haha dia tak nak amek gambau pula time ini . :P

Myza Sam said...

aina : hehe setelah kian lama kan ? huhu

Myza Sam said...

nur liyana chew : bukan memalu but . . gedik lak time ini haha