Thursday, 13 October 2011

' Contest DANIEL ADIE : SISPA '

Assalamualaikum korang , tanpa berlengah lagi Myza dengan pantasnya menempekkan wajah Jejaka Malaya , 






yang maybe di gilai ramai kini , sebab di mana - mana blog wanita yang terpilih pasti ada wajahnya . so Myza pun tak nak ketinggalan sebab . .





taraa ! oh Myza tak nak melepaskan Angry Bird ini dan juga , eh Firrero Rocher pun semestinya la ! :P 


dengan itu , seperti yang di kehendaki Jejaka yang bernama Daniel Adie ini . . Myza mempersembahkan , 






gambar dengan penuh senyuman tak kira ikhlas mahupun palsu untuk membuka pintu hati Jejaka tersebut memilih Myza sebagai pemenang . :P * no 3 pun jadi lah (:

gambar senyum kambing , hidung kembang of course la gambar senyuman palsu .
gambar tayang gigi yang kuning , semestinya Myza telah senyum dengan ikhlasnya walaupun nanti tak menang janji dapat kenal dengan Jejaka Melaya . hihi :P


oh before Angry Bird itu menjadi hak milik Myza wajib melengkapkan satu slogan yang berbunyi | Terkadang , senyuman palsu terukir dot dot adalah kerana apabila seseorang yang tidak dikenali mengukirkan senyuman , lalu secara tidak langsung Myza membalasnya dengan hanya cukup syarat . tu la senyuman gitu sahaja tak terniat nak senyum pun ! kalau tak akan di cop sombong pula kan ? :P ( 25 patah perkataan ) opss over pula !

macam mana Daniel Adie ? okay tak slogan itu ? hihi * cewah macam sudah kenal da lama la tanya macam itu . 

nak tag : 1 | semestinya Aesya Zealous
                  2 | -aininsyakireenzainol-

Done !

p/s : sebarang maklumat lanjut berhubung kait contest ini boleh terus hubungi Daniel Adie okay korang , dengan menghubungi dia di banner yang terpangpang wajahnya ! :D 

14 comments:

DanieL AdiE said...

Dear Myza Sam..

Thanx so much sebab sudi join contest Adie nie..

Appreciate it..

All the best ya..

fyra yuki... said...

gud luck sis :))

Ayien said...

gud luck....same2 join contest...^_^

syahirooAhmad said...

adie gua nak cokelat tu~~

Aesya Zealous said...

alaaaa gambar gua semua senyuman palsu..xde yg ikhlas..bahahha

Mra Mastura said...

gudluck :)

merahitujambu said...

good luck dear

Myza Sam said...

daniel adie : sama - sama , Myza yang bangga dapat join contest Daniel Adie

Myza Sam said...

fyra yuki : thanks (:

Myza Sam said...

ayieh : hihi okay , thanks (:

Myza Sam said...

syahirooahmad : adie cakap join le hihi

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

aien_sunflowerz said...

ctest yg sama ..

http://aientetra.blogspot.com/2011/10/contest-daniel-adie-sispa.html

ijat_asni said...

.the result may reveal soon, best of luck.

^______^