Wednesday, 12 October 2011

Spontaneous Thursday ♥ ♥ ♥ By C Bucuk Myza :D


 inilah kata - katanya , pada hari Khamis , kata Spontaneous Thursday right ? but . . Khamis last week la :P
masa dating tu , ingat tak korang masa Myza tengok Al Hijab itu . hihi aduhai kecoh pula Myza inikan ! 


okay - okay , 


kata - kata spontan by C Bucuk Myza , 
























taraaa . . 


























korang teka la sendiri ! :D
























okay - okay , alright . . jangan la marah , 


C Bucuk cakapkan , 


kenapa pakai make up ini , bedak pula tebal ! sambil tangan dia sapukan bedak kat muka Myza . sampai hilang la bedak itu , then . . dia berkata lagi hah macam inikan okay . 

dalam hati Myza , aduh orang sudah la selekeh ini ! alaaa . . 


C Bucuk berkata lagi secara spontan , tak yah la pakai bedak banyak sangat , tak suka la . . 


aduhai C Bucuk ini suka nau tengok muka selekeh Myza la , nanti kalau ada jodoh , sudah kahwin jangan dia cari perempuan lain sudah la ! Myza ikat dia HAHA .


* Spontaneous Thursday untuk hari ini adalah :


Kejelitaan adalah hak milik setiap Insan , bukan hanya di luar tapi di dalam jua 

p/s : dalam toilet Myza bantai lah pakai bedak balik . HAHA shhh rahsia tau  ! :)




dan Si Kuat Makan aka C Bucuk yang kat bawah ini yang suka padamkan lipstik dan bedak kat muka Myza . * tapi sebenarnya Myza suka :P * gedik ! pastu touch up balik . (:





12 comments:

Ku Azhar said...

aiyookk!!!! hehehe

Cik ira said...

hehehehe... xpe2.. rahsie2..

PutriesNoora said...

hehehe..sweetlah!comey je myza ni=D

fiQ'Ra said...

hik3, tp tak yah pakai bedak pun da comei ;)

erysweetie said...

dia tak suke mekap tebai2 kot..

suke natural beauty =)

AiNa said...

weeee sweet la korang! =)

Myza Sam said...

ku azhar : hihi

Myza Sam said...

cik ira : yeyeh ! nanti Myza belanja gula - gula eh . haha

Myza Sam said...

putriesnoora : hihi thanks ! tak la kat depan comot dan selekeh . gemuk lak tu !

Myza Sam said...

fiq ' ra : tak eh . mana ada tu semua edit la :)

Myza Sam said...

erysweetie : hihi tu ah tapi awek dia mana datang neutral beauty haha . :P

Myza Sam said...

aina : tak la sour sahaja :)