Wednesday, 12 October 2011

Wordless Wednesday # 7 ♥ Penuh Dengan Gambar * Malas Hendak Taip :D

lalala . . sahaja tunggu hari ini sebab nak buat tajuk macam kat atas tu . woo panjang tu ! :P 


Hi and Haloo korang , sambungan daripada post Rindu Lah ! , before tu . . thanks buat dua orang yang sudi rindu Myza ini . . hihi * perahsantan jap ! 


PutriesNoora dan juga tidak lain tak bukan kawan Myza di kolej (: Miss Aien . 


okay ini la sebabnya , korang pandai - pandai la tafsirkannya . :P
















p/s : kan senang , tak payah taip . korang mesti tahu apa yang berlaku . peace ! 
Mudah , Cepat dan Pantas . (: 

8 comments:

syahirooAhmad said...

erkk.. yang berbaju merah tu hang ke? wat lain. hahah... nampak kurus! waala.. jeles jels!

Myza Sam said...

syahirooahmad : perli ke apa ini !

Mish eika :) said...

huyOoo . best nyeee

Miss Aien said...

Oh, budak kolej rupanya, nampak macam kau enjoy lebih dari tuan punya party, Hehe

PutriesNoora said...

wow!meriahnyer!=D

Myza Sam said...

mish eika : hihi boleh tahan la (:

Myza Sam said...

miss aien : hihi bese lee (:

Myza Sam said...

putriesnoora : :D