Tuesday, 15 November 2011

Contest ' Candid Time '

hai korang , buat apa itu ? bosan tak ? kalau bosan jom la join contest :D kali ini Myza nak ajak korang join contest ' Candid Time ' pula . korang mesti sukakan ? ye la . . korangkan selalu photoshootkan so mesti banyak gambar dalam folder laptop itu kan ? :P so jom cekidaout !


before itu , meh baca pantun empat kerat Myza ini . hihi 

Tinggal di hostel makan bertime , 
di masak oleh Mak Rahimah , 
Wahai korang yang free itu jom la join contest ' Candid Time '
yang di organise by Muna Rahimah :)

hihi apa macam korang ? kalau nak join , ini syarat - syaratnya :

Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
Buat satu entri tentang contest ini bertajuk ' CANDID TIME CONTEST '
Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
Sertakan satu gambar ' CANDID ' korang . tak kisah beramai ramai atau individu 
Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini

hihi kerja mudah copy paste sahaja , maaf eh Cik Muna . :D lawakan korang syarat - syarat itu , dan baca baru la boleh join . :D

macam biasa , tayang gigi . .


eh salah la pula , bukan la Myza oi ! letakkan banner la . . 


baru la betol betol ! :D

okay kemudian , 

Mak Siti makan di kedai Cik Rahimah , 
ayam masak lemak lauk yang dipilih ,
Wahai Muna Rahimah ,
ini lah gambar yang terpilih :D



Myza pilih gambar ini sebab nampak sweet sangat ! ada yang nak terbang , ada gigal , ada cover cun , comel lote la :D DAN gambar ini adalah satu kenangan bagi Myza . gambar kat kolej bersama kawan - kawan . kini semua sudah buat haluan masing - masing , yang tinggal hanya gambar sebagai peringatan :) 
ce teka mana Myza ? hihi

Myza nak mengetag : 


AND


done !

p/s : jom join korang , tarikh tutup pun lambat lagi . 13.12.2011 rugi tak join hadiah dia besh - besh hihi . tak caya tekan la banner !

4 comments:

cik RaRa said...

ape link blog empunya contest dear ?
:)

Myza Sam said...

Cik rara : ce tekan banner :)

pen warna warni menulis said...

gud luck.. :)

cik RaRa said...

okayy dear. smlm tekan banner tp tade kua pape pun ;)