Wednesday, 16 November 2011

Rombongan bersama Ustazah Myza :P

Assalamualaikum , hai korang . hari ini besh sangat , Myza ikuti rombongan budak sekolah :D pergi jejalan kat Melaka di sekitar area Ayer Keroh . fun sangat walaupun sedikit penat la . 


kalau sudah pergi jejalan , tak sah la kalau tiada gambar kenangankan korang ? so jom ikut Myza mengenang kembali kenangan sepanjang hari ini :D 


* amaran : post penuh dengan gambar eh ! so jangan mara noo kalau lambat loading hihi


saksikan la sedikit memori Myza bersama Murid - Murid SRA JAIM An Nuriah dan guru yang lain .


pagi - pagi lagi kami sudah bertolak , suasana di dalam bas .






tersangat la exciteed mereka dan Ustazahnya :P


then sesampainya kami di Ayer Keroh , kami terus menuju ke Muzium Lebah dan ia Free of Charge eh korang , 















next destinasi , Taman Botanikal dan ianya juga free . malah nyaman sahaja sesuai nak joging :D






dan destinasi yang di tunggu - tunggu malah destinasi utama , Wonderland Ayer Keroh besh !
maaf gambar tak da sebab semua nak berendam :P


makan - makan , solat di Masjid Al Ilmi tak silap , di MITC dan last destinasi adalah Muzium Orang Asli .



then balik da ! 


besh la juga , jalan - jalan ramai - ramai macam ini , selalukan date ngan Si Bucuk Buncit sahaja . nanti boleh la ajak DEMA mai sini . dan siapa nak pergi jom la :D


p/s : selalu ikut rombongan sekolah , kali ini kena kawal budak sekolah . fuh macam Mak Tiri juga la terjerit - jerit !

2 comments:

zulhilmi tempoyak said...

anda cekgu ek..??

Miss Aien said...

Haha, baru kau tau erti rombongan bersama budak-budak ^^ Penat kan ?
Aku sendiri pun tak penah pergi Muzium Lebah tu
Hehe ^^
Btw lawa baju cikgu dia, Teheee ^^