Friday, 18 November 2011

CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU

hai korang , Assalamualaikum . hai adik - adik yang sudi baca blog Kakak Myza ini , * eh ceh ! selamat bercuti sekolah dan juga anak didik yang sudi jengah Ustazah gegila ini . :D peace !


hah , pada korang yang sudi datang bertandang blog Myza ini , hai hai . buat apa tu ? harap dalam keadaan sihat hendaknya okay . 


terus kepada top topik eh , hihi Myza join contest lagi la :D as ussual , mempersembahkan serangkap puisi . :P pantun la !


cuti sekolah bakal bermula ,
wahai korang yang tiada kerja , jangan la buang masa ,
Cik Ayu ada buat CONTEST BESTFRIENDS FOREVER la ,
so jom ramai - ramai join la :D

hihi okay tak Cik Ayu , Myza sudah promot da ini hihi dan semestinya la mahu join juga , sebab bak kata Cik Ayu hadiahnya lumayan . yahoo ! exciteed bagai ini ! jadi Myza mempersembahkan banner contest .


aloloh sweet la Cik Ayu dan her BESTFRIENDS :D * eh eh korang bukan bodek tau ! betul betul * ala - ala upin ipin ! tapi nape duduk jauh - jauh ?

so ini pula , Myza dan BESTFRIEND Myza . lama tau kami kawan , kawan terpisah dan akhirnya berkawan kembali then ini terpisah kembali , hanya alat komunikasi yang menjadi orang tengah antara kami . ): tapi papepun kami tetap BFF kan Diha ?


Diha vs Myza
tu la Diha , comelkan ? kami banyak persamaan tau ! tapi kadang - kadang kami banyak perselihan juga , hihi tu la kami boleh jadi rapat . kepala sama sahaja . lain badan la sebab Myza gemok , dia slim la juga . HAHA . Boy Friend Forever kami pun rapat juga antara satu sama lain , so time kat kolej bila nak dating empat - empat orang turun cafe . kami ada nama group tau , DEMA . D : Diha , E : E yoy * Boy Diha , M : Myza dan A : Ali * Bucuk Myza . :D hihi kalau membe nampak Myza dan Diha sahaja , start la jerit DEMA . * mana yang tahu sahaja la sebab kami ini lowprofile sahaja :p
OH , banyaknya nak cerita , padahal Cik Ayu nak gambar sahaja . maaf , Cik Ayu . Myza rindu sangat saat bersama BFF Myza , Diha ini sebab sekarang dia kat Kedah dan Myza kat Melaka . huhu da lama tak jumpa , bila kol Myza cakap tak rindu pun dia ! sebab dia tu suka jiwang - jiwang , haha geli kadang - kadang haha . sori Diha , papepun aku sayang kau tau ! ! rindu nak jumpa kau , bila nak datang Melaka ? ): datang dengan Eyoy tau ! 
Okay la , kang melarat pula , kesian Cik Ayu . ;D

pada yang nak join boleh tekan banner eh macam biasa atau kat nama Cik Ayu ini . 

eh before tu , Myza tag :

Miss Rakinah and Aina ' s Stories .

p/s : terexciteed nak join sebab sudah lama tak jumpa BFF Myza , Si Diha :( 
p/s/s : syarat - syarat sila baca eh blog Cik ayu eh :)




1 comment:

fiQ'Ra said...

hehehe.. gud luck dear ;)

kmu suwitttt <3