Sunday, 13 November 2011

Want to be Next Top Model

Hai and Hallo korang , how are U ? fine ke ? hihi * ehceh ceh speaking bagai ! :P okay - okay . straight the point , Myza just want korang support Myza with LIKE my picture if korang don ' t care la :D 

please , please ! Myza hope sesangat ! * aik , campuran bahasa sudah :P okay , this girl want to be model by Qoma, tadaaa . . 




eh ? wrong person . but if korang nak LIKE her picture pun bolee . :D


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150441502686535&set=a.10150428120936535.413113.218718966534&type=3&theater

but korang must LIKE , this girl picture too ! paksaan . HAHA




http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150441501896535&set=a.10150428120936535.413113.218718966534&type=3&theater

LIKE tau ! tolong eh :) kalau korang tolong Myza , Myza pasti akan tolong korang :) 


pesanan owner blog ini : hai korang , nak minta tolong boleh ? 

tolong Like boleh ? kalau sudi , kalau tak sudi tak apa . thanks 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150441501896535&set=a.10150428120936535.413113.218718966534&type=3&theater


dan maaf english dia sangat teruk . HAHA * Myza tak nak ngaku dia owner blog ini la tu . :P

4 comments:

Nisa Kay said...

heee thanks mention nisa :D

fiQ'Ra said...

mas dah like ;) gud luck tau.. boleh like gmbar family mas pula tak?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=291425654209771&set=a.278488258836844.73814.164483780237293&type=3

nabila azmi said...

follow awk sini=)

Cik FaRiZaM said...

dtg singgah dr blog nisa kay...salam perkenalan...follow sy juga k