Friday, 30 September 2011

Berwajah Baru

Peace be Upon U ,


korang kini Myza sudah berwajah baru , ini akibat dari . . ): ye la Myzakan eksiteed sangatkan nak macam orang tu , macam orang ini . manjang nampak orang - orang cantik ,tengok orang cantik sahaja tanya pakai produk apa , baju apa , seluar apa , make up apa , nasib baik tak tanya seluar dalam warna apakan korang ? haip ! sensitif la . . :) so Myza pun apa lagi beli la macam - macam produk yang orang - orang yang Myza teruja tengok ini pakai . .


then , Myza pun cuba la semua produk yang orang - orang yang Myza suka ini promotkan . nak jadi macam depa - depakan . nak muka comel - comel macam depa , nak muka jadi fawless * betul ke perkataan tu , ingat - ingat lupa la * la macam depa juga . padahal depa sudah memang cantik . kau pula Myza sudah memang selekeh itu , tak nak pula terima hakikatkan !


lagi satu , suka tiru depa semua itu . . tu la Myza oi tak nak jadi diri sendiri and over fanatik . apa depa pakai , apa depa buat kau nak tirukan Myza ! ish . . ):


korang tengok sahaja apa yang jadi kat Myza ini , over fanatik ! kalau boleh korang nasihatkan la diri supaya Be Your Self ! 







before , Myza cuba tiru depa - depa mereka yang Myza puja :) * iya Myza tahu Myza selekeh sahaja . 


afta . . 




















tu kan ? sebab terlampau over minat dengan Doodle sejak akhir - akhir ini . :D


maaf , sebab cerita di atas adalah terlampau penuh dengan penipuan . :P


peace ! :)


dan yang sebenarnya yang berubah wajah bukan Myza tapi harta milik Myza . . taraa






lalala , yeah ! henpon Touchlight Nokia ala - ala Blackberry Touch . :P HAHA harta Myza satu - satunya . see dari hitam bertukar jadi pink . Like ! :)


p/s/s : maaf atas cerita yang penuh dengan hiperbola tapi tak da apa - apa pun :P 
hah see doodle yang cute tu , adalah freebies tau korang , alaa . . macam tak kenal Myza Si Kaki Rembat pula . ada macam - macam warna , macam biasa la kalau korang nak bagi salam la dulu yang doodle awek cun tu . :)

6 comments:

Miss Aien said...

kau ni buat suspen je la, aku ingat apa yang bertukar tadi, haha

Lyssa Faizureen said...

hekhek . alamakk . tertipu lak . suspen je . hehe .

fadh leyanie said...

suspen baca..rupa2nya handphone berubah wajah :P

Myza Sam said...

miss aien : HAHA :)

Myza Sam said...

lyssa faizureen : hehe , jadi tak ?

Myza Sam said...

fadh leyanie : ah ha , suspen eh ? :)