Saturday, 1 October 2011

Banyaknya Jasa Mu , Jasa Mu Dikenang :D

Assalamualaikum korang , tengah buat apa tu . sudah lunch ke ? kalau belum jom Myza belanja makan nak . .  tapi korang mesti baca post Myza ini sampai habis tau ! sebab . . 


























post ini short sahaja (: tapi post ini jujur dari hati nurani Myza sebab . . Myza nak ucapkan Terima Kasih , Syukran . Thanks A lot kepada seorang blogger ini . 


Beliau banyak berjasa pada Myza , tak dapat la Myza nak balas jasanya . Walaupun Beliau boleh tahan la juga famousnya tapi Beliau tidak pandang sebelah mata pada Blogger yang tiada apa - apa macam Myza ini malah Beliau sanggup memberi khidmatnya pada Myza . 
Thanks sekali lagi , hanya ini Myza mampu beri . tapi sejujurnya ia datang dari hati Myza . (:
















p/s : kalau korang tahu siapa blogger yang baik hati ini , Tekan la Sini . Beliau lah yang buat header untuk Myza dan editkan blog Myza . iya secara Free Of Charge . see baik kan Beliau ! Myza macam tak sangka sahaja Blogger macam Beliau , yang menjadi kegemaran orang ramai dengan hasil tulisannya boleh layan Blogger biasa macam Myza . OMG , sangat terharu . jom kita pergi dating dua orang pula nak ? Lu kan nsem . HAHA 


p/s/s : ini la lunch untuk korang - korang yang sudi baca post Myza ini sampai ke hujung dunia . * ceh dahsyat ! :P






di datangkan khas buat korang | selamat menjamu selera :D

6 comments:

Miss A said...

sedapnye food! yummy perut pun tgah lapar nih! haha

Aesya Zealous said...

alaa tak payah buat entri terima kasih utk die pun takpe myza..die tak kesa pon..hoho

Syairani Tarmizi said...

wahh bestnye dpt free je.. *jeles* hehe :p

Myza Sam said...

miss a : hehe , sila sila kan . (:

Myza Sam said...

aesya zealous : dia tak kisah , tapi saya kisah sebab hasilnya sangat cantik :)

Myza Sam said...

syairani tarmizi : hehe , rejeki (: