Sunday, 25 September 2011

Malas . .

Assalamualaikum ,
sebagai pembuka bicara . . 












so korang , berani tidak sahut cabaran Baby kat atas tu . Berani Komen la ! HAHA
babai . :)


p/s : Si Pemalas la katakan , update blog pun macam tu sahaja . :P

p/s/s : comelkan kartoon blogger muslimah itu kan korang ? siap buat peace lagi ! sumbernya mesti la dari Apit Si Kreatif dari Blog Fizgraphic . macam - macam warna . cepat terjah pasti tidak menyesal :D

6 comments:

Hafizzi Aziz said...

hihi..cumil2..
eh salah letak link ke tue..peace..
jum2 tido..nite2..

Myza Sam said...

hafizzi aziz : hehe ye la , awok yang lukis kan mestila comel . hah tak la memang la letak macam tu link tu , tapi tukau balik la . :D

coklatberapi said...

Yup comel je. Nk jugak.wuuu

fiQ'Ra said...

comel2 sume kan.. pndai dia design..

Myza Sam said...

coklatberapi : kan kan , pergi sahaja blog Apit , then follow kemudian apa lagi rembat la :P

Myza Sam said...

Fiq'ra : tu la , teror tu ! :D