Thursday, 29 September 2011

Perasmian .

Assalamualaikum , hai korang . apa buat tu ? 


tetiba . . otak jadi biol , sudah kehabisan idea . . maka , 


Bismillahirahmanirahim , saya Myza Sam merasmikan teet . . .


suara hilang , mulut tertutup . . memang la , kan guna tangan bukan guna mulut !


lebih mudah , guna mata sahaja . . taraa , 




apa tu ? header baru . (: dapat free tau ! sila lah jangan jelous , sebab header ini adalah designed by 
Aesya Zealous lagi tau ! :P


okay la malas nak bebel panjang , just nak wish thanks a lot kat Aesya Zealous sebab rajin buatkan header untuk Myza . nanti boleh la buat lagi eh , HAHA bagi betis nak peha pulak Myza ini kan ? serius Myza sangat la exciteed dan teruja , terkelu jua . tak sangka Lu tersangat la baik hati walaupun Lu nampak ganas . :) 


p/s : just nak bagi tahu Myza nak pakai header baru ini . :) so perasmian header baru by Aesya Zealous :D

14 comments:

msredcheesecake said...

bestnya dpt header... blog msred takde header pon...

Myza Sam said...

misredcheesecake : hehe . Myza pun tak sangak ! tu semua dari Aesya Zeolus , lau tak Myza pun tak da header ):

yana halim said...

waahhh....header baru. akak yg x tukar2 header. tempek gambo anak je. hehe..

Cintaku Bukan Cinta Biasa

Ninie said...

Lawanya header baru...
nak jemput join contest Ninie....
Sudi2 la kalo ada masa yer...hihiks

"Contest: Di Mana Ninie?"

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/contest-di-mana-ninie.html

rara pinkmafia said...

wahhhhh beshnya header cantek.

Nur Aischa said...

pewitt, tahniah dpt header baru ygh omeyy gitu ;)

erleena said...

wahh zeolousss la ii mcm nieh haha

Aesya Zealous said...

hehe...

syahirooAhmad said...

cantik laaa.. sekali pandang nampak cam adik najwa latif.. kembar ke>? huhu

Myza Sam said...

yana halim : alaa akak , tu pun Aesya Zealous yang buat , kalau Myza sampai bila - bila la tak berheader ):

Myza Sam said...

ninie : thanks . cantik kan , bukan Myza yang design . tapi seorang yang pakar . . :)

Myza Sam said...

rara pinkmafia : hehe . (: thanks .

nur aischa : maseh :D

Myza Sam said...

erleena : :)

aesya zeolous : wah lepas ini boleh bukak bisnes la (:

Myza Sam said...

syahirooahmad : thanks , nak p la mintak Aesya Zealous . HAHA

aik ini perli apa ? :P