Monday, 26 September 2011

Stalker , Beware U Alls !

Peace be Upon U , Hai korang . . meh la sini cepat , cepat la ! tadi Myza blogwalking kat blog seorang awek la kan , so Myza jumpa satu post ini . ini lah nak bagi tahu kat korang ini , baik korang hati - hati sebab ada Stalker yang gila sedang mendampingi korang . * takut right ? errrrrr gigil kan . .


okay , Stalker ? Myza google kat Google Translate la kan , Myza ini bengong sikit . okay ngaku awal - awal eh ! means Pesalah .


then Myza tidak puas hati dengan Si Googlekan , Myza pun tanya la membe Myza . . dia pun pro juga dalam dunia alam maya ini dan banyak ilmu pengetahuan , Nur Liyana apa tu Stalker ? dia pun jawab la macam orang yang suka atau pandai godeh privasi orang lain .

what ? ish menakutkan kan . . alamak , beware eh korang !


akhirnya Myza dapat jawapan , What Means Stalker . . dan Stalker itu kan suka tengok gambar - gambar awek cun , stylo and stylish . malahan dia suka tiru gaya orang lain serta ada juga yang curi gambar orang lain seperti yang sedang berlaku sekarang ini . .



see ? gambar Nisa Kay yang Si Stalker curi , then . .




Si Stalker pun tiru macam dia . ada niat nak jadi Nisa Kay la tu !
kalau korang tak percaya dengan Myza korang sila la Blog ini .


so korang , Beware okay takut nanti Stalker kat atas ini akan curi gambar korang pula . peace !




p/s : see tengok muka Myza adalah sama dengan muka Si Stalkerkan . ish , adakah ? jeng - jeng :P

10 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

rsnye...

dorang nk curik gmbr u x..??

hihihi...riso gak dorang curik gmbr i yg kiut ni..

hahahaha....

Myza Sam said...

zulhilmi . tempoyak : gambar I tak kot ! tapi gambar U maybe . HAHA

zulhilmi.tempoyak said...

i dah agak dah.

mesti saleh yaakob nak curik ni. haha

Myza Sam said...

zulhilmi. tempoyak : la apasal pula orang tu tidak bersalah la . U kiut la mesti FIZO OMAR KOT . :)

Nur Aischa said...

uish takutnya.. thanks sis bg info yg bagus.

Nur Liyana said...

laaa...tu mksudnyer stalker...:p

Myza Sam said...

NUR AISCHA : haha . tu info merepek dear :)

Myza Sam said...

nur liyana : main agak sahaja :D

Cik Suheela said...

hahaha lawak lah u ni myza..hakhak..ni blog kedua ke???

Myza Sam said...

cik suheela : eh eh mai blog kita juga eh , hah tak la blog baru . blog tu sudah di makan virus :P