Tuesday, 27 September 2011

Pengumuman Penting !

Hai korang , sepantas kilat Myza ingin sampaikan satu pengumuman penting . so . .


Tolong la alert okay ! 



















































































































































di sini Myza umumkan , bahawa . . .































korang sudah boleh la post kat blog korang pasal Wordless Wednesday di sebabkan sudah masuk hari Rabu ni :P




p/s : HAHA jangan marah noo :) see muka Myza yang di tempek kat atas tu , terjuling - juling sebab nak fikir tau pasal pengumuman ini and tu lah bibir jadi besar sebab suka nau merepekkan . :P cett !


p/s/s : Myza jumpa Wordless Wednesday yang paling besh , tak da asek tempek gambar sahaja tapi lain dari lain di post ini . of course la dari blog favourite Myza iaitu . . .
 Aesya Zealous :) 





10 comments:

Aesya Zealous said...

hahaha hodoh gile mu letak bibir bibir tebal tu!! haha

waa, segan la ade mention nama kita. hehe thanks.
sebenarnye xde idea sgt nk update. klu letak satu gambar xckp pape bosan kot. haha

selamberK said...

hahah..mata ko bkn mmg mcm 2 jgk ke??hahah

TwIstiEs*meSti Mau* said...

ok r tuuu,.....cantik sikit laa,,pd gorillaa tuuu....haha

C i k P i p i T e m b a m said...

hahahaha , bibir trseksii abad iniii :P

Myza Sam said...

aesya zealous : ye ka ? HAHA

HEHE BUAT APO NAK SEGAN LU KAN BLOGGER TEGAR :D

Myza Sam said...

selamberk : cett . kuang hajo ! HAHA

Myza Sam said...

twisties*mestimau* : HAHA . gorilla cute la :)

Myza Sam said...

c i k p i p i t e m b a m : hahaha , bole lawan angelina jolie tak ?

Nur Aischa said...

HAHA kelakar laa akak ni edit gmbr tu xD

Myza Sam said...

NUR AISCHA : HEHE SUKA SUKA SAHAJA :D